ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
IQ Лінк

Артикул:SG 477 UKR

Smart Games • IQ Лінк (SG 477 UKR)
549 грн
Немає в наявності

Рейтинг:
Оцінити:

Артикул:
SG 477 UKR
Бренд:
Smart Games
Тип:
Настільна гра
Тип гри:
IQ головоломка
Вік:
8+
Гравців:
1
Коробка:
145 x 97 x 28
Час гри:
5-15

Як і всі головоломки кишенькової серії, гра IQ Лінк передбачає процес упакування всіх деталей в межах ігрового поля. Але гра має одну особливість, яка робить процес складнішим, ніж це звучить. 

IQ Лінк містить 12 деталей, кожна деталь складається з 3-х сегментів:

- 6 сегментів - замкнені кільця. Ці кільця завжди займають одне місце на полі та не дозволяють розміщувати будь-який інший сегмент; 16 сегментів - кульки; 14 сегментів - це відкриті кільця. Ви можете розмістити відкрите кільце у тому самому місці, яке займає куля іншої деталі, якщо розрив у кільці знаходиться в тій самій орієнтації, що й деталь з кулькою. Кожне завдання має лише одне рішення. Завдання вирішено правильно, коли всі деталі пов'язані з іншими частинкам послідовно та створюють одну групу пов'язаних деталей. Таким чином, правильне розміщення однієї частинки головоломки стає натяком для розміщення наступної.

Деталі гри яскраві та привабливі, 120 завдань – справжнє випробування на здатність формування зв’язків. Завдяки тому, що деталі з’єднуються, ви можете вирішити багато з них за допомогою логіки, а не шляхом спроб та помилок. Знайдіть відсутні ланки у ланцюжку.

Правила гри


Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code