ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Планета тварин

Артикул:82777

Granna • Планета тварин (82777)
249 грн

Рейтинг:
Оцінити:

Артикул:
82777
Бренд:
Granna
Тип:
Настільна гра
Тип гри:
Знаю бо граю
Вік:
8+
Гравців:
2-6
Коробка:
273 x 189 x 53
Дата виходу:
Квітень 2017

Гра “Планета тварин” спершу слугуватиме тобі за енциклопедію, яка відкриє дивовижний світ тварин. Яскраві світлини, місце проживання, вік та розміри тварин – цю інформацію ти знайдеш на картках. А в правилах –  цікаві способи змагань з друзями. Вивчай та перемагай – ось девіз Планети тварин!   

Мета – максимально позбутися карток з тваринами = набрати якомога менше штрафних балів.

А тепер коротко про перебіг гри:

- ти маєш певну кількість карток з зображеннями тварин (їх кількість залежить від кількості гравців). На звороті цінні данні: вік, розміри, швидкість та континент проживання тварини. Але підглядати заздалегідь не можна!

- на столі розкладено 6 континентів, над кожними двома континентами панує якийсь параметр: вік, розмір, швидкість. Ти вибираєш картку з сірою чаплею та оголошуєш, що вона мешкає в Азії. Але під жетоном “Азія” вже є картка газелі пустельної, яка має середній вік життя – 10 років. Спробуй вгадати (або ти точно знаєш) хто живе довше, сіра чапля чи газель. Після того, як ти промовиш своє рішення, суперники мають погодитися, що ти можеш саме там розмістити картку. Переверни картку: якщо відповідь правильна, залиш картку на столі, якщо помилився, забери її та отримай штрафний жетон.

- коли один з гравців виклав останню картку, раунд закінчено, гравці рахують картки в руках та отримують штрафні бали за них.

- настає час другого раунду.

- після двох раундів гру закінчено. Перемагає той гравець, що матиме найменше штрафних балів.

- еколог допомагатиме тобі позбутися штрафних жетонів, а мисливець блокуватиме континенти. Ці фігурки можна додати, коли добре опануєте базові правила. 

Сова швидше за сарну? Фламінго живе довше, ніж олень? Ти вже це знаєш? О, ти мудрий, як сова! Рушай Африкою, мандруй Азією, відправляйся в Америку – тварини чекають на твоє мудре рішення!

 

Вміст коробки:

  • 110 карток
  • 50 жетонів з балами
  • 3 жетони з характеристиками
  • 6 жетонів з континентами
  • пішаки: еколог та мисливець

Правила гри


Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code