ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Час солодощів

Артикул:83064

Granna • Час солодощів (83064)
399 грн

Рейтинг:
Оцінити:

Артикул:
83064
Бренд:
Granna
Тип:
Настільна гра
Тип гри:
Настільна гра для всієї родини
Вік:
5+
Гравців:
2-5
Коробка:
205 x 205 x 60
Час гри:
20
Дата виходу:
Вересень 2018

Перед вами доміно, але не те, звичайне, де треба додавати плитки та створювати ланцюжок. З’єднання подібних елементів – це все, що залишилося від класичних правил. Адже тут повно... цукерок! На вас чекають смачні солодкі змагання без жодних калорій та небезпеки зіпсувати апетит!

Гра “Час солодощів” має збірне поле з 26 карток, яке відкриває багато варіантів створення цілих цукерок та печива з половинок, зображених на картках. Кожна гра сповнює гру азартом змагання, бо неповторна! 

Що треба для перемоги? Спостережливість, тактика, увага – відшукай у себе ці корисні здібності та перемагай.

Як грати?

  • У гравця три картки. На кожній картці 4 половинки солодощів. Гравець вибирає одну зі своїх карток та приєднує її до однієї або декількох карток, з яких складається поле.
  • Картка, яку виклав гравець, має утворити хоча б одну, а краще декілька цілих цукерок або печиво з суміжними картками. Кожна утворена цукерка приносить гравцеві 1 бал. Гравець забирає з поля ту картку (або картки) до якої (яких) приєднав свою, а свою залишає на полі. Картки, які гравець виграв, він відкладає убік, а з загальної купки карток добирає стільки, щоб в руках знову було 3 штуки. Хід переходить за стрілкою годинника, тобто до гравця ліворуч. Змагання триває, поки у гравців не закінчаться картки в руках. Тепер можна підрахувати результат. Зібрав найбільше карток – святкуй перемогу!
  • До речі, щасливчики, що змогли скласти Різдвяну тростинку, отримують додатково 2 бали, а складання печива – надає можливість додаткового ходу. Це вам невеличка допомога на шляху до перемоги.

ГРА МІСТИТЬ ДВА ВАРІАНТИ правил – БАЗОВІ ТА РОЗШИРЕНІ.

Вміст коробки:

  • 56 карток з цукерками
  • 6 жетонів переваг
  • 10 цукерок з балами
  • правила гри українською та англійською мовами

 

Правила гри

 


Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code