ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Мобільна Бет-база

Артикул:76160

LEGO® • Мобільна Бет-база (76160)
3399 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
76160
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Super Heroes
Категорія:
DC Comics™
Вік:
8-14
Деталі:
743
Коробка:
540 x 282 x 78
Дата виходу:
Червень 2020

Містер Фріз, Мен-бет і Бронзовий Тигр вирвалися на свободу! А це означає, що прийшов час забрати приголомшливу техніку, транспортні засоби та зброю з Мобільної бази Бетмена! Ганяй на мотоциклі по місту, а на водному скутері - по воді. Злітай в повітря на реактивному літаку Бетмена. Всередині для тебе вже приготований квадроцикл, на якому ти зможеш поїхати, коли приземлишся. Допоможи Найтвінгу посадити цих поганих хлопців назад за грати. Тільки бережися: вони добре озброєні!

Набір «Мобільна база Бетмена» LEGO® DC (76160) включає в себе п'ять легендарних транспортних засобів, безліч приголомшливої зброї і різні круті гаджети. Крім шести мініфігурок LEGO DC популярних персонажів фільмів, тут є все необхідне, щоб досліджувати дивовижний світ пригод Бетмена!

Печера Бетмена LEGO на колесах! Разом з Бетменом, Бетгьорл і Найтвінгом діти будуть ганятися за сумно відомими суперлиходіями, Містером Фрізом, Мен-бетом і Бронзовим Тигром. Високотехнологічна мобільна база Бетмена оснащена безліччю прихованих функцій. Відкріпите реактивний літак від причепа і розкладіть його крила, а коли він приземлиться, викотите з нього квадроцикл; відкріпите мотоцикл від задньої частини вантажівки і водний скутер від передньої частини вантажівки, натиснувши на спеціальний перемикач. У вантажівці є навіть камера для поганих хлопців з функцією вибуху для втечі. Конструктори і мініфігурки для ігор в Бетмена Набори LEGO DC Batman переносять дітей в світ захоплюючих погонь і легендарних пригод з фільмів про Бетмена.

  • Набір «Мобільна база Бетмена» LEGO® DC (76160) включає в себе безліч легендарних транспортних засобів, приголомшливих гаджетів і крутого зброї, за допомогою яких маленькі супергерої можуть ловити чотирьох суперзлодіїв разом з Бетменом і Бетгьорл.
  • У цій бетпещере на колесах ви знайдете моделі реактивного літака, квадроцикла, мотоцикла, водного скутера і іграшкової вантажівки, а також шість мініфігурок з фільмів про Бетмена: Бетмена, Бетгьорл, Найтвінга, Містера Фріза, Мен-бета і Бронзового Тигра.
  • Дах і бічні панелі вантажівки, що відкриваються, спрощують доступ до безлічі аксесуарів, що зберігаються в цій мобільній базі Бетмена. У цій моделі дітей чекає безліч дивовижних відкриттів і шість мініфігурок з фільмів про Бетмена, що надають безмежні можливості для самостійних творчих ігор.
  • Цю мобільну базу захочуть отримати в подарунок на день народження не тільки шанувальники фільмів про Бетмена. Цей прекрасний набір для зборки вантажівки стане прекрасним подарунком для дітей у віці від 6 років, які люблять творчі ігри.
  • Мобільна база Бетмена довжиною трохи більше 38 см досить маленька, щоб діти змогли зібрати її самостійно, і досить велика, щоб зберігати в ній все необхідне для відтворення легендарних пригод супергероїв.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code