ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Порятунок слоненятка в джунглях

Артикул:41421

LEGO® • Порятунок слоненятка в джунглях (41421)
699 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
41421
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Friends
Вік:
6-12
Деталі:
203
Коробка:
262 x 191 x 61
Дата виходу:
Червень 2020

Приготуйтеся до складної роботи. Стефані виявила слоненятко, який потрапив в липку багнюку. Він уже починає тонути, а тим часом до нього підбирається величезний страшний павук. Не можна втрачати ні секунди! Використовуйте всю свою винахідливість, щоб разом зі Стефані і Еммою придумати, як звільнити слоненятко за допомогою вантажівки. Після того як ви звільните малюка, його потрібно буде заспокоїти. Покормите його з пляшечки і відвезіть на спеціальному вантажівці в штаб рятувальників в джунглях.

Маленькі автолюбителі, безсумнівно, закохаються в драматичну поїздку в стильному фургоні. Він оснащений лопатою, за допомогою якої можна викопувати бруд, і крюком для витягування тварини з болота. До фіолетовому фургону можна прикріпити відмінний трейлер, а дитинча можна відвезти в безпечне місце. Відмінний новорічний подарунок для дітей, які люблять екшн-гри. Рятувальні набори з тваринами з серії LEGO Friends розширюють кругозір дітей в захоплюючих творчих іграх.

Інструкції доступні в безкоштовному додатку LEGO Building Instructions. Це цифрове інтерактивне керівництво по будівництву, яке полегшує дітям з'єднання блоків, дозволяючи вам збільшувати і повертати вид отриманої моделі. Чи може бути кращий спосіб будівництва?

  • LEGO® Friends пишається тим, що підтримує діяльність групи National Geographic Explorers, члени якої використовують свою творчість, цікавість і пристрасть, щоб захистити зникаючі види джунглів і змінити світ на краще.
  • Зробіть подарунок маленьким любителям тварин і подаруйте їм дитячий рятувальний набір (41421), який заохочує вільні веселощі і пригоди.
  • У коробці діти знайдуть вантажівку і елементи для побудови лісового пейзажу. Включає в себе 2 збірні мініфігурки ляльок: Стефані і Емми, фігурку слоненяти і безліч незвичайних аксесуарів, таких як рація і пляшечка для годування, які дадуть дітям ідеї для творчих веселощів.
  • Діти можуть викликати допомогу по рації, а потім відправитися на вантажівці до болота, звільнити слоненятко з бруду за допомогою лебідки, нагодувати його з пляшечки і відвезти в безпечне місце.
  • Ви шукаєте унікальний подарунок для дітей від 6 років, які без розуму від тварин? Пошук закінчено! Цей набір подарує шанувальникам серії масу емоцій, а для маленьких дітей він стане відмінним знайомством зі світом LEGO® Friends.
  • Розміри сцени в джунглях складають близько 10 см у висоту і 9 см в ширину, тому зберігання іграшки не проблема. Крім того, набір сумісний з усіма іншими іграшками LEGO®.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code