ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Літо в аквапарку

Артикул:41430

LEGO® • Літо в аквапарку (41430)
3599 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
41430
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Friends
Вік:
8-14
Деталі:
1001
Коробка:
582 x 378 x 87
Дата виходу:
Червень 2020

Пориньте в світ літніх ігор і веселощів в аквапарку! У вашій сумці є все, що потрібно для розслабляючого дня під яскравим сонцем. У парку можна покататися з трьох гірок, в тому числі с закритої, а ще окропити подруг з водомета або облити їх з відра. Хочете розслабитися після запаморочливого спуску з гірки? У парку можна відпочити в джакузі, відправитися на масаж або охолодитися морозивом.

Ця іграшка доставить неймовірну радість дітям, які люблять складні моделі і творче веселощі. Набір Літній аквапарк (41430) містить безліч деталей, які не дадуть дітям нудьгувати годинами.

Діти знайдуть в цій моделі водяний пістолет і відро, що дозволяє їм пожартувати над своїми друзями. Однак день в парку не закінчується щасливим плесканням в воді. На задній частині моделі є різні зручності, які дозволять вам весело відпочити після напруженого дня. Діти можуть уявити купання в джакузі, масаж або розслабитися в шезлонгу.

Покажіть дітям щасливий світ Хартлейк, щоб вони могли відправитися в пригоду зі Стефані, Еммою, Мією, Олівією і Андреа і іншими персонажами з серіалу LEGO Friends. У цьому місті ніколи не буває нестачі в творчих і веселих друзях, які з радістю повеселяться з вами.

  • Іграшка з безліччю функцій переносить в дитячу спальню веселощі з аквапарку.
  • Рятувальник Мейсон веде спостереження з вишки, поки Стефані, Емма і Олівія з LEGO® Friends поспішають насолодитися пам'ятками парку. Також в набір включена фігурка фламінго Пінкі.
  • Набір стане ідеальним подарунком на день народження або будь-яке інше свято! Модель з 1001 елементів пробудить уяву 8-річних і старших дітей, а після складання стане справжньою окрасою кімнати.
  • Ця велика модель має висоту близько 31 см, ширину 33 см і глибину 19 см, і діти можуть легко її розширити! Вона підходить до всіх наборів LEGO®, які діти вже мають в своїй колекції.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code