ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Залізна Людина проти Таноса

Артикул:76170

LEGO® • Залізна Людина проти Таноса (76170)
699 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
76170
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Super Heroes
Категорія:
Marvel™
Вік:
4-8
Деталі:
103
Коробка:
205 x 191 x 61
Дата виходу:
Березень 2021

Ігровий набір LEGO® Marvel Avengers Залізна людина проти Таноса (76170) пропонує дітям розваги в дусі супергероїв. Ця універсальна модель сприяє спільній грі і розвитку важливих навичок.

Все для юних супергероїв!

Набори 4+ створені для юних будівельників, а цікаві деталі гарантують їм масу задоволення. Кожен з пакетів в наборі містить кубики, необхідні для створення всієї моделі або персонажа, так що ви можете швидко почати грати. Також в комплект входить стартова цегла, тому у дітей є вже частково зібраний літак. Всі 4+ набори поставляються з зрозумілими інструкціями, і ви також можете використовувати додаток LEGO Building Instructions. Він включає функцію Instructions PLUS, яка дозволяє масштабувати, обертати і візуалізувати отриману модель.

Розваги для всієї родини!

Набір 4+ стане приємним подарунком для будь-якого малюка і для всієї родини. Розвага - це можливість з користю провести час разом.

  • Набір LEGO® Marvel «Залізна людина проти Таноса» (76170) допомагає дітям від 4 років розвинути спритність і уяву і знайти більше впевненості в будівництві. Це справжня перлина для маленьких супергероїв!
  • Включає мініфігурки Залізної Людини і Таноса, літак, гарматну вежу і дві силові бази - одну для Залізної людини і одну для Таноса.
  • Батьки і діти можуть разом розігрувати сцени з фільмів або самі винаходити нескінченні історії, допомагаючи супергероєві Залізній людині битися з суперлиходієм Таносом.
  • Цей набір LEGO® 4+ включає спеціально розроблену стартову цеглу і прості інструкції по збірці. Це дозволяє дітям від 4 років і старше вчитися будувати і поступово здобувати більше впевненості.
  • Реактивний літак Залізної людини має висоту понад 6 см, довжину 11 см і завширшки 12 см, тому малюки можуть з комфортом грати з ним і легко брати його з собою куди завгодно.
  • Ця знаменита пара супергероїв стане відмінним подарунком на день народження, свято або будь-який інший випадок.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code