ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Веном

Артикул:76187

LEGO® • Веном (76187)
2949 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
76187
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Super Heroes
Категорія:
Marvel™
Вік:
18+
Деталі:
565
Коробка:
191 x 354 x 91
Дата виходу:
Травень 2021

Проявіть свою майстерність збірки і сфотографуйте знакові риси бритвозубого культового суперлиходія Marvel з набором «Веном» LEGO® Marvel Spider-Man (76187).

Детальна копія для збірки і демонстрації.
Прихильники фільмів про Венома і Людину-павука будуть раді зануритися в захоплюючий процес збірки і відтворити справжні риси жахливого інопланетного симбіонту. Поєднання величезних щелеп з бритвено-гострими зубами, довгого язика, що звивається, і опущених чорних брів створює неповторний видовищний образ.

Із стильною табличкою з ім'ям, що прикріплена до міцної підставки, ця приголомшлива модель виглядатиме ще більш вражаючи поряд з іншими моделями LEGO за мотивами коміксів.

Набори для моделювання з кубиків LEGO.
Відпочиньте від справ і турбот і знову відкрийте для себе радість творчого конструювання з наборами LEGO для дорослих. Ці захоплюючі в зборці і прикрашаючі інтер'єр колекційні набори стануть прекрасним подарунком на день народження, Новий рік або інше свято для усіх, хто цікавиться конструюванням або коміксами.

  • Створіть і демонструйте одного з найстрашніших персонажів у всесвіті Marvel з цим набором «Веном» LEGO® Marvel Spider-Man (76187). Захоплююча модель для збірки і показу створена спеціально для дорослих.
  • Знаменита інопланетна істота з зубами-кинджалами і довгим звивистим язиком стоїть на міцній підставці зі стильною табличкою з іменем.
  • Цей колекційний сувенір з фільму Marvel буде приносити вам радість і задоволення ще довго після того, як закінчиться творча збірка.
  • Якщо ви - дорослий шанувальник Marvel або любитель збирати моделі, то ця копія персонажа з фільму стане для вас ідеальним проектом для збірки і демонстрації!
  • Розміри цієї приголомшливої моделі: більше 19 см у висоту, 9 см в ширину і 19 см в глибину. Вона буде привертати увагу і інтерес, де б ви її не поставили - вдома чи на роботі.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code