ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Битва Стражів

Артикул:21180

LEGO® • Битва Стражів (21180)
899 грн

Оцінити:

Артикул:
21180
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Minecraft
Вік:
8-14
Деталі:
255
Коробка:
262 x 191 x 46
Дата виходу:
Січень 2022

Хапай свій костюм дайвера, стрибай в океан Minecraft і збудуй підводний пам'ятник. У кораловому рифі заховано скарб. Проте коли вартовий та давній вартовий пропливають неподалік, тобі потрібно використати свій тризуб і 3 приборканих аксолотля, щоб відбитися від ворожих мобів. Давній вартовий змахує хвостом, щоб запустити лазерну ракету. Чи вдасться тобі оглянути пам’ятник — а може вартові доберуться до тебе першими!

Океан задоволення для гравців Minecraft. У цій захоплюючій підводній пригоді Minecraft на дітей чекає безліч випробувань. Насамперед вони повинні побудувати монумент на барвистим кораловому рифі. Там на них чекають заховані скарби, а також два знайомі моби з Minecraft: страж та старший страж. Вороги мають намір завадити їм, але діти, озброївшись тризубом і заручившись допомогою трьох аксолотлів, повинні відбитися від супротивників і продовжити експедицію. Додаткова небезпека походить від шутера із пружинним механізмом, який вистрілює лазерною ракетою по клацанню хвоста старшого вартового. Ця пригода з кубиків LEGO з нескінченними можливостями для творчої гри відкриває для дітей захоплюючі веселощі гри в Minecraft.
  • Підводна пригода — набір «Битва Стражів» LEGO® Minecraft® (21180) відправляє гравців віком від 8 років у творчу експедицію на дні океану, де на них чекає безліч персонажів та функцій з хітової гри.
  • Автентичні пригоди — на збірному кораловому рифі та монументі ви зустрінетеся зі знайомими персонажами з Minecraft®: дайвером, кальмаром, вартовим, старшим вартовим і трьома аксолотлями.
  • Практична гра - вам належить побудувати монумент на кораловому рифі, знайти скарби і битися з ворогами в пригоді Minecraft®, яка відкриває для дітей захоплюючі веселощі з гри.
  • Універсальний подарунок — набір повних можливостей для нескінченної гри, щоб захопити та розважити гравців у Minecraft® віком від 8 років.
  • Нескінченні можливості — розміри цього творчого набору становлять понад 12 см заввишки, 12 см завширшки та 7 см завглибшки.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code