ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Робоброня Росомахи

Артикул:76202

LEGO® • Робоброня Росомахи (76202)
349 грн
Немає в наявності

Рейтинг:
Оцінити:

Артикул:
76202
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Super Heroes
Категорія:
Marvel™
Вік:
7-14
Деталі:
141
Коробка:
141 x 157 x 45
Дата виходу:
Квітень 2022

Приєднуйся до Росомахи, він саме збільшує свої мутантські сили за рахунок потужного робота! Щойно ти поставиш дикого Людину Ікс у кабіну його гігантської бойової машини, його вже не зупинити! Рухай могутніми руками та ногами робота і розмахуй його надзвичайно довгими кігтями у боротьбі з поганими хлопцями та створюй власні пригоди у стилі Marvel.

Набір «Робоброня Росомахи» LEGO® Marvel (76202) – це епічні пригоди з фільмів Marvel у руках дітей.
 
Задоволення для шанувальників Marvel.
 
Коли діти поміщають мініфігурку Росомахи до кабіни гігантського робота, вони виводять свою творчу гру на нову висоту. У супергеройського робота рухливі та потужні руки та ноги та гігантські видовжені пазурі. Шанувальники фільмів Marvel зможуть відтворити улюблені сцени з фільмів, влаштувати епічні битви з іншими роботами зі своєї колекції та розігрувати нескінченні уявні пригоди. А коли настане вечір і гра закінчиться, приголомшливий робот Росомахи стане чудовою прикрасою дитячої кімнати.
 
  • Масштабні пригоди – набір «Робоброня Росомахи» LEGO® Marvel (76202) з роботом та мініфігуркою Росомахи подарує величезне задоволення юним супергероям.
  • Знаменитий персонаж Marvel - у набір входить мініфігурка Росомахи та збірний робот Росомахи з величезними рухливими кігтями на руках.
  • Відкрита гра - діти можуть помістити мініфігурку Росомахи в кабіну робота, що розкривається, а потім розігрувати нескінченні пригоди супергероїв і відправляти рухомого робота з його наддовгими кігтями боротися з поганими хлопцями.
  • Подарунок для дітей – подарунок на день народження, свято чи будь-який інший день для шанувальників Marvel у віці від 7 років.
  • Збирайте, грайте та демонструйте – цей рухомий робот перевищує у висоту 12 см.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code