ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Каскадерська вантажівка

Артикул:60294

LEGO® • Каскадерська вантажівка (60294)
2099 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
60294
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
City
Категорія:
Каскадери
Вік:
6-12
Деталі:
420
Коробка:
540 x 282 x 59
Дата виходу:
Січень 2021

У цьому якісному ігровому наборі «Каскадерська вантажівка» LEGO® City (60294) є усе необхідне для гри, включаючи мотоцикл з крутнем для виконання ефектних стрибків. Розігнавши мотоцикл, діти запускають його з трампліну, щоб потрапити в яблучко мішені і скинути клоуна Цитруса в іграшковий бак. У наборі ви знайдете 4 мініфігурки, з яких три — персонажі серіалу «ЛЕГО Сити. Пригоди». Це усе, що треба дітям, щоб почати веселощі!

Веселий конструктор для дітей від 6 років.

У ігровий набір включено друкарське керівництво і Instructions PLUS — частина безкоштовного додатка LEGO® Building Instructions. Інструменти наближення, обертання і візуалізації пожвавлюють процес зборки.

Надихаючий світ LEGO City.

Каскадерские набори з серії LEGO City Stuntz пропонують дітям відправитися в самий центр подій : в їх розпорядженні мотоцикли з крутнями, круті автомобілі, реалістичні будівлі і веселі персонажі, які надихають на творчу ролеву гру по реальних подіях. Об'єднуйте ігрові набори зі всесвіту трюків LEGO City Stuntz для ще більшого азарту!

  • Підготуйте сцену для наповненої дією гри за допомогою цього якісного ігрового набору «Каскадерська вантажівка» LEGO® City (60294). У нім є каскадерский мотоцикл з крутнем і веселий реквізит для виконання ефектних трюків.
  • Що в коробці? Усе, що треба дітям, щоб побудувати величезну вантажівку з місцем для стартового і посадочного трамплінів, працюючий бак, каскадерский мотоцикл з крутнем, 4 мініфігурки з аксесуарами і багато що інше.
  • У цьому дивному наборі з іграшковою вантажівкою є усе необхідне для постановки захоплюючих трюків. Діти можуть розігнати і запустити каскадерский мотоцикл, щоб спрацювала функція бака, і здійснювати захоплюючі стрибки і приземлення.
  • Це вражаючий подарунок на день народження або будь-який інший день для дітей у віці від 6 років. Діти зможуть поєднати цей набір з іншими з серії LEGO® City Stuntz для виконання самих запаморочливих трюків.
  • Розміри вантажівки для шоу каскадерів в зібраному виді: більше 16 см ввысоту, 48 см у довжину і 7 см завширшки.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code