ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Руйнівний каскадерський мотоцикл

Артикул:60297

• Руйнівний каскадерський мотоцикл (60297)
269 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
60297
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
City
Категорія:
Каскадери
Вік:
5-10
Деталі:
12
Коробка:
90 x 120 x 45
Дата виходу:
Січень 2021

Посильте дитячу гру з набором «Руйнівний каскадерський мотоцикл» LEGO® City (60297), в якому є швидкісний мотоцикл, що працює від крутня, для трюків, а також сміливий персонаж з серіалу «ЛЕГО Сити. Пригоди» Уоллоп — ідеальна комбінація для захоплюючого каскадерского представлення.

Веселощі для хлопчиків і дівчаток у віці від 5 років.

У коробці цього набору LEGO ви знайдете просте у використанні керівництво по зборці. Також ви можете завантажити з інтернету Instructions PLUS в додатку LEGO Building Instructions для смартфонів і планшетів. Це інтерактивне керівництво по зборці з функціями масштабування, обертання і перегляду допомагає початкуючим будівельникам стати справжніми майстрами!

Зробіть дітей зірками шоу!

Каскадерские набори з серії LEGO City Stuntz пропонують дітям відправитися в самий центр подій : в їх розпорядженні мотоцикли з крутнями, круті автомобілі, реалістичні будівлі і веселі персонажі, які надихають на творчу ролеву гру по реальних подіях. Об'єднуйте ігрові набори з серії LEGO City Stuntz для грандіозних представлень із запаморочливими трюками!

  • Підніміть пригоди на нову висоту з набором «Руйнівний каскадерський мотоцикл» LEGO® City (60297), в якому є мотоцикл з крутнем і каскадер-шибайголова Уоллоп з телесеріалу «ЛЕГО Сити».
  • Що в коробці? Усе, що треба дітям, щоб зібрати приголомшливий каскадерский мотоцикл з крутнем і мініфігурку безстрашного персонажа серіалу «ЛЕГО Сити. Пригоди» Уоллопа.
  • Діти розганяють каскадерский мотоцикл, щоб запустити крутень, а потім випускають його для приголомшливих трюків зі зносом стін і повітряних маневрів.
  • Іграшка «Руйнівний каскадерський мотоцикл» LEGO® City — це відмінний подарунок на Новий рік, свято або просто без приводу для любителів каскадерів і дітей у віці від 5 років.
  • Розміри руйнівного трюкового мотоцикла в зібраному виді: більше 3 см у висоту, 6 см у довжину і 2 см завширшки.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code