ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Відродження Домо

Артикул:76156

LEGO® • Відродження Домо (76156)
3899 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
76156
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Super Heroes
Категорія:
Marvel™
Вік:
8-14
Деталі:
1040
Коробка:
476 x 373 x 68
Дата виходу:
Січень 2021

Граючи з набором «Відродження Домо» LEGO® Marvel (76156), діти зможуть досліджувати продуманий до найдрібніших деталей інтер'єр  корабля Вічних, а потім відтворити вирішальну битву за допомогою шести мініфігурок супергероїв і двох фігурок злісних Девіантів.
 
Космічний корабель і  битви супергероїв.
Якщо ви шукаєте нову іграшку для дитини, цей набір для складання бойового корабля — те, що вам потрібно. Разом із шістьма Вічними — Маккарі, Ікарісом, Тіною, Серсі, Друїгом та Фастосом — діти досліджуватимуть приголомшливий космічний корабель. Три бічні панелі відкриваються, надаючи доступ до кабіни, збройової кімнати, лабораторії та багато іншого. А коли з'явиться лідер Девіантів зі своїми супутниками, діти мають битися з ними на цьому космічному кораблі. Якщо ви хочете придбати цей набір для колекціонера мініфігурок, то не забудьте, що міні-фігурки Друїга і Фастоса є тільки в цьому наборі LEGO.
 
Найпопулярніші супергеройські іграшки - набори, створені за мотивами фільму "Вічні" Marvel Studios.
Конструктори серії «Вічні» LEGO Marvel - набори для динамічних ігор, що включають круті мініфігурки, які пробуджують дитячу уяву і стануть ідеальним подарунком на Новий рік або день народження.
  • Граючи з набором «Відродження Домо» LEGO® Marvel (76156), діти опиняться всередині космічного корабля Вічних та зможуть розігрувати захоплюючі битви за допомогою мініфігурок супергероїв та фігурок Девіантів. 
  • У набір входять шість мініфігурок: Маккарі, Ікаріс, Тена, Серсі та ексклюзивні фігурки Друїга та Фастоса, а також дві фігурки Девіантів, у тому числі фігурка їхнього лідера Кро, та модель космічного корабля, зброї та аксесуарів. 
  • Діти зможуть проявити всі свої суперздатності у вирішальній битві між Вічними та Девіантами. Космічний корабель Вічних з проробленим до найдрібніших деталей інтер'єром гарантує дітям надзвичайно захоплюючі творчі ігри. 
  • Шукаєте нові героїчні набори для дітей? Цей набір із серії «Вічні» LEGO® Marvel із шістьма крутими мініфігурками супергероїв та двома фігурками девіантів стане чудовим подарунком на Новий рік або день народження для дітей віком від 8 років. 
  • Набір «Зліт Домо» LEGO Marvel з космічним кораблем Вічних довжиною 22 см дозволяє влаштовувати грандіозні творчі ігри з супергероями. Крім того, він стане чудовою окрасою будь-якої дитячої кімнати.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code