ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Плавальний куб Андреа

Артикул:41671

LEGO® • Плавальний куб Андреа (41671)
319 грн

Оцінити:

Артикул:
41671
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Friends
Вік:
6-12
Деталі:
59
Коробка:
157 x 210 x 52
Дата виходу:
Січень 2021

Знаєте активну дитину, яка заслужила нагороду? Подаруйте йому "Плавальний куб Андреа" LEGO® Friends (41671), зробивши сюрприз, який його обов'язково порадує. Куб виконаний у стилі спортивного рюкзака з лямками та ручкою, а всередині Андреа готується до змагань із плавання, а її милий іграшковий пудель вболіває за неї. У наборі ви знайдете зону відпочинку зі стільцем, кубок, пончик та банан.Разделенная радость.

Кьюби – це ідеальні портативні іграшки з тваринами для гри на відпочинку. Всі елементи прибираються в скриньку і кріпляться до основи, так що нічого не загубиться, коли ви граєте в дорозі! Набір невеликого розміру, так що діти можуть легко взяти цю іграшку з тваринами на зустріч, щоб грати з друзями. Набори серії LEGO Friends допомагають хлопчикам та дівчаткам досліджувати свої захоплення в товаристві подружок із Хартлейк Сіті, серед яких кожен знайде ту, хто схожа на нього. Збирати в цих наборах майже не потрібно, так що веселощі можуть початися відразу.

  • Для дітей портативна іграшка «Плавальний куб Андреа» (41671) - це відмінний спосіб насолодитися творчою грою з друзями. Вони можуть покласти іграшку в сумку і насолоджуватися грою в басейн, куди б не відправилися.
  • У кубі є міні-лялечка Андреа LEGO® Friends Andrea, іграшковий пудель одного з чотирьох різних кольорів, маленький басейн і стілець для зборки, а також безліч творчих елементів, що допомагають розпалити уяву.
  • Діти можуть виймати елементи із скриньок LEGO® Friendsи брати їх з собою, щоб веселитися в дорозі або розділити задоволення від гри з басейном з другом.
  • Прекрасний маленький подарунок на день народження для дітей у віці від 6 років, які люблять грати c тваринами. Куби LEGO® Friends - це ідеальний подарунок без приводу дітям, яким подобаються творчі веселощі в будь-який час.
  • Розміри іграшки складають всього 7 см у висоту, 7 см завширшки і 5 см в глибину, але в цю компактну скриньку упакована величезна кількість веселощів LEGO®. Симпатичний стиль у вигляді сумки для плавання відмінно виглядає, де її ні поставити.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code