ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Магічні двері Антонио

Артикул:43200

LEGO® • Магічні двері Антонио (43200)
699 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
43200
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Disney
Категорія:
Disney Princess
Вік:
5-10
Деталі:
99
Коробка:
205 x 191 x 61
Дата виходу:
Січень 2021

У наборі «Магічні двері Антоніо» LEGO® ? Disney (43200) на вас чекають пригоди: тут є двосторонні «двері», що відкриваються, з замком і центральною конструкцією, лист наклейок для персоналізації, а також друкована інструкція зі складання та електронне керівництво Instructions PLUS. Використовуючи програму LEGO Building Instructions, діти можуть масштабувати, повертати та переглядати модель на екрані. З цим керівництвом навіть юні будівельники зможуть відчути себе майстрами чудове відчуття!
 
Портативна гра.
З цим набором, який можна брати з собою куди завгодно, на шанувальників Disney чекає безліч творчих розваг. З ним можна грати самостійно або додавати до інших наборів LEGO ? Disney (продаються окремо), а його функції та аксесуари, що пробуджують фантазію, надихають на нескінченну гру.
 
Захоплюючі персонажі та сцени.
Діти відразу зможуть почати грати з чарівним набором LEGO - Disney, в якому є дві мікро-лялечки Мірабель і Антоніо Disney, а також фігурки капібари, ягуара, жаби та трьох метеликів LEGO. Цей якісний набір – чудовий подарунок для дітей, які хочуть задавати тон на дитячому майданчику. 
  • Влаштуйте рольову гру по мультфільму або просто творчі веселощі з незвичайним набором «Магічні двері Антоніо» LEGO® Disney (43200). Гра починається, коли ви відмикаєте і розкриваєте двері!
  • Що за дверима? Ця збірна іграшка з 99 деталей складається з дверей з працюючим замком, ключа з брелоком і центральної конструкції. Аркуш з наклейками та елементи для початку гри допомагають вигадувати захоплюючі історії.
  • Набір із фігурками LEGO® діснеєвських Антоніо, Мірабель, Чіспі та Парче допомагає влаштувати творчі пригоди – як сам по собі, так і у поєднанні з іншими наборами «Енканто» або Disney (продаються окремо).
  • Цей унікальний подарунок сподобається будь-якому шанувальнику мультфільму «Енканто» віком від 5 років. «Двері» відкриваються в мініатюрний світ з гамаком, що піднімається, і печерою ягуара та іншими крутими функціями та аксесуарами, що надихають на гру.
  • Портативні пригоди! Розміри відкритої «двері» складають більше 7 см заввишки, 22 см завширшки і 12 см углибину, так що набір з легкістю можна взяти з собою, щоб зіграти, а вдома він стане чудовою прикрасою інтер'єру.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code