ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Ясла для динозаврів

Артикул:10938

LEGO® • Ясла для динозаврів (10938)
759 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
10938
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
DUPLO
Категорія:
Світ Юрського Періоду
Вік:
2-6
Деталі:
27
Коробка:
262 x 71 x 191
Дата виходу:
Квітень 2022

LEGO® DUPLO® Jurassic World Ясла для динозаврів (10938) — це весела і безкоштовна гра догляду за тваринами для дошкільнят віком від 2 років, які цікавляться динозаврами.
 
Милий набір динозаврів для дітей.
Юні любителі тварин можуть допомогти Клер Дірінг із Jurassic World доглянути трьома маленькими динозаврами. Тут є трицератопс, що мешкає в печері, птеранодон у гнізді і брахіозавр з довгою шиєю, що гризе листя з дерева. Гра з милими динозаврами в їхньому природному середовищі допоможе малюкам розвинути зорово-моторну координацію та емоційний інтелект.
 
Ігрове навчання для малюків.
З іграшками LEGO DUPLO батьки можуть брати участь у кожному етапі розвитку своїх малюків та заохочувати дітей грати вільно, висловлювати свої емоції та зміцнювати впевненість у собі.
  • Маленькі динозаври — набір LEGO® DUPLO® Jurassic World «Школа динозаврів» (10938) надихає на нескінченні години веселощів, піклуючись про трьох молодих динозаврів, що живуть у лісі.
  • Безпечні фігурки для дітей - включає збірний фрагмент лісу, фігурки трицератопса, птеранодону і брахіозавра, а також засновницю Групи захисту динозаврів - Клер Дірінг.
  • Розвивальна розвага: гра з маленькими динозаврами в їхньому природному середовищі допоможе малюкам розвинути зорово-моторну координацію та емоційний інтелект.
  • Подарунок для дітей віком від двох років і старше - практичний набір - чудова пропозиція для юних любителів тварин та динозаврів. Батьки також можуть приєднатися до веселощів та брати участь у всіх етапах розвитку своїх дітей.
  • Повсякденна гра — Трицератопс має висоту понад 5 см, і набір можна перебудовувати у різний спосіб, щоб надихнути на нескінченну творчу гру.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code