ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Дельфін і черепаха

Артикул:31128

LEGO® • Дельфін і черепаха (31128)
349 грн

Оцінити:

Артикул:
31128
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Creator
Категорія:
Істоти 3 в 1
Вік:
6-12
Деталі:
137
Коробка:
191 x 46 x 141
Дата виходу:
Березень 2022

З набором «Дельфін і черепаха 3 в 1» (31128) шанувальники LEGO® у віці від 6 років можуть поринути на дно моря і погратися з морськими тваринами. Діти знайдуть маленького дельфіна з рухомим тілом, плавцями, щелепою та хвостом і маленьку черепаху з рухливими плавцями та головою. Обидві моделі розміщено на виставкових стендах.
 
Фігурки диких тварин спонукають до гри уяви.
З цим конструктором LEGO Creator 3-в-1 веселощів під водою немає кінця. Діти можуть зібрати рухливих дельфіна і черепаху і перетворити моделі на рухомого морського коника і равлика або милу рибку з крабом. Звичайно, ніщо не заважає вам побудувати нових тварин.
 
Набори для конструювання LEGO, що заохочують творчі ігри.
Набори LEGO Creator 3-в-1 дають дітям все необхідне для нескінченної гри — кожен набір дозволяє зібрати 3 різних твори. Всі моделі деталізовані та реалістичні, до того ж їх можна розібрати та зібрати заново, так що веселощі ніколи не закінчаться. Тигри, автомобілі, літаки та багато іншого чекають вас у безлічі наборів «три в одному».
  • 3 моделі в одному наборі. Набір LEGO® Creator 3 в 1 «Дельфін і черепаха» (31128) дозволяє дітям вигадувати підводні історії із моделями тварин.
  • Нескінченні веселощі — шанувальники LEGO® можуть побудувати одну з трьох підводних сцен: приєднатися до дельфіну та черепахи, поплавати з морським коником та равликом або поплескатися з рибою та крабом.
  • Рухливі іграшки - кожна з трьох моделей тварин рухлива. Дитинча дельфіна має рухоме тіло, плавці, щелепу та хвіст, а черепаха може рухати плавцями.
  • Колекційні моделі - кожна з трьох морських іграшок має підставку, щоб діти могли демонструвати свої конструкції, ставлячи їх на полицю після гри.
  • Задовільна модель. Цей конструктор із 137 деталей дозволяє дітям віком від 6 років отримувати задоволення та отримувати задоволення від конструювання та підводних пригод.
  • Весілля під час подорожі - висота дельфіна та черепахи становить близько 7 см, тому діти можуть легко взяти їх із собою у подорож.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code