ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Швидка ветеринарна допомога

Артикул:41694

LEGO® • Швидка ветеринарна допомога (41694)
329 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
41694
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Friends
Вік:
4-8
Деталі:
54
Коробка:
141 x 46 x 122
Дата виходу:
Березень 2022

Допоможіть дітям віком від 4 років і більше розвинути свої навички конструювання, граючи  з іграшкою «Швидка ветеринарна допомога» LEGO® Friends Pet Clinic (41694). Діти допоможуть хворому собачці і дізнаються, що друзі завжди піклуються один про одного. Їм також сподобається кататися на симпатичній машині швидкої допомоги з задними дверима, що відчиняються, носилками і аксесуарами для догляду за улюбленим собакою.

Весела модель для малюків.
Серія&Creative Gifts 4+ включає в себе розумні функції, які зроблять веселощі для хлопчиків і дівчаток ще кращими. До них відносяться стартові кубики — міцні основи, у яких малюки можуть створювати свої моделі. Завдяки колекційним іграшкам 4+ дорослі можуть будувати разом зі своїми дітьми, а якщо у них ще немає досвіду складання конструкторів LEGO - не проблема! Безкоштовний додаток «Інструкції зі збирання LEGO» включає інтерактивний цифровий посібник зі складання, який спрощує складання.

  • Збирайте, грайте та доглядайте — цей високоякісний ігровий набір «Швидка ветеринарна допомога» LEGO® Friends Pet Clinic (41694) допомагає дітям від 4 років і старше вчитися будувати і дає любителям свійських тварин можливість доглядати хворого собаку.
  • Креативні аксесуари: в цей простий набір входять фігурки Стефані та Ітана LEGO® Friends, фігурка собаки та машина швидкої допомоги для дітей, які люблять дбати про домашніх тварин.
  • Гра порятунку собаки - набір спонукає дітей піклуватися. Діти можуть приїхати до собаки на машині швидкої допомоги, обробити її ветеринарними засобами, покласти на ноші та занести в машину.
  • Подарунок без приводу для дітей від 4 років - відмінний подарунок для юних героїв, які заслуговують на нього, а також креативний подарунок на день народження для любителів доглядати за тваринами
  • Маленька іграшка - швидка допомога висотою 6 см і довжиною 9 см, тому вона завжди під рукою і готова до сміливої ??рятувальної операції.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code