ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Кафе та притулок для тварин

Артикул:41699

LEGO® • Кафе та притулок для тварин (41699)
1149 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
41699
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Friends
Вік:
6-12
Деталі:
292
Коробка:
354 x 70 x 191
Дата виходу:
Березень 2022

Допоможіть дітям подарувати тваринам будинок з колекційною іграшкою «Кафе та притулок для тварин» LEGO® Friends (41699). Люблячі звірів діти віком від 6 років допомагають Приянці врятувати покинутих вихованців і доставити їх у притулок, де можна доглядати тварин і грати з ними. Малюкам сподобається вибирати вихованця для Олівії, якого вона зможе забрати додому.
 
Багато елементів для початку гри.
Цей творчий ігровий набір дасть дітям їжу для уяви та подарує безліч годин цікавих історій. Тут є кафе зі столиками на вулиці, де персонажі LEGO Friends спілкуються із тваринами, а також затишний хол. Діти можуть кататися на рятувальному трициклі містом у пошуках покинутих вихованців або робити з тваринами вправи у тренажерному залі. Тут є навіть спеціальні маленькі дверцята, щоб іграшкові тварини могли приходити і йти, коли їм захочеться!
 
Складання в еру цифрових технологій.
Діти можуть використовувати програму LEGO Building Instructions для масштабування, обертання та візуалізації моделі у спеціальному напівпрозорому режимі. Програма спрямовує складання в реальному часі і допомагає навіть новачкам в іграшках LEGO відчути себе майстрами-будівельниками.
 
  • Шукаєте подарунок для дітей, що люблять тварин? — Набір «Кафе та притулок для тварин» LEGO® Friends (41699) призначений для дітей, які люблять іграшкових тварин та розширюють уяву ігрові набори.
  • Повний набір функцій — до цього набору з тваринами входять дві міні-лялечки, іграшковий собака, цуценя та кошеня для дітей, рятувальний трайк, притулок для тварин та кафе з місцями у приміщенні та на вулиці.
  • Багато способів гри — діти можуть рятувати вихованців із міста разом із подружкою LEGO® Friends Олівією, доглядати за ними в центрі, подавати напої та їжу в кафе або шукати для тварин нових господарів.
  • Багато реалістичних функцій — у наборі є такі творчі деталі, як знак «Візьми мене додому», пляшечка для годування, ванна для звірів та коробка з листом новому господарю. Вони допоможуть вигадувати нескінченні історії про догляд тварин.
  • Ідея творчого подарунку на день народження для дітей віком від 6 років — цей ігровий набір з тваринами принесе захоплення хлопчиків і дівчаток, які люблять грати у догляд за вихованцями.
  • Прикрашає спальні — висота набору становить понад 13 см, а ширина — 22 см. Цей творчий подарунок стане чудовою прикрасою інтер'єру завдяки великому знаку із зображенням собаки та кішки на даху центру.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code