ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Пляжні розваги серферів

Артикул:41710

LEGO® • Пляжні розваги серферів (41710)
969 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
41710
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Friends
Вік:
6-12
Деталі:
288
Коробка:
354 x 59 x 191
Дата виходу:
Червень 2022

Нехай творчі діти від 6 років зловлять хвилю творчості, граючи годинником із набором "Пляжні розваги серферів" LEGO® Friends Surf Beach (41710). Ця модель, наповнена різними елементами, включає рятувальну вишку, школу серфінгу з пунктом прокату, дошку для серфінгу і надувну іграшку-єдинорога, а також безліч симпатичних пляжних аксесуарів.
 
Їжа для уяви.
Діти можуть приєднатися до Стефані з LEGO Friends у її рятувальній вежі та забезпечити безпеку загоряючих. Вони можуть керувати школою серфінгу, обслуговувати клієнтів у пункті прокату, ловити хвилю на дошці, трубці та ластах або грати на пляжі з відром та лопатою.
 
Насолода від цифрового конструювання.
Включає ілюстровані інструкції з конструювання та цифровий посібник з будівництва з безкоштовної програми «Інструкції з будівництва LEGO» для смартфонів та планшетів. Цей посібник пропонує функції масштабування і повороту, щоб діти могли розглядати модель з усіх боків.
  • Пляжний ігровий набір. Діти віком від 6 років, які люблять пляжний відпочинок, можуть грати у рольові ігри з набором Пляжні розваги серферів (41710)
  • Забавні особливості: вишка рятувальника, надувна іграшка-єдиноріг, класна школа серфінгу, душ та пункт прокату, а також фігурки Стефані, Коа та МайїLEGO® Friends.
  • Багато ідей для супер-розваг - діти патрулюють пляж із рятувальної вежі, можуть поплавати на надувній іграшці, зайнятися віндсерфінгом, взяти уроки серфінгу або взяти напрокат спорядження.
  • Багато креативних аксесуарів. Безліч пляжних аксесуарів у коробці, у тому числі ласти, трубка, рятувальний круг та маска для дайвінгу, які допоможуть розширити ваші творчі можливості.
  • Подарунок для творчих дітей. Цей тематичний набір LEGO® Friends стане чудовим подарунком на день народження, Різдво або подарунок для дітей віком від 6 років, які люблять пляж та творчі рольові ігри.
  • Розміри: магазин заввишки 10 см, шириною 15 см та глибиною 6 см; висота вежі 12 см, ширина 11 см та глибина 15 см

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code