ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Сміттєпереробна вантажівка

Артикул:41712

LEGO® • Сміттєпереробна вантажівка (41712)
739 грн

Оцінити:

Артикул:
41712
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Friends
Вік:
6-12
Деталі:
259
Коробка:
262 x 61 x 191
Дата виходу:
Червень 2022

Ви шукаєте забавну іграшку для дітей віком від 6 років і старше, які дбають про довкілля? Сміттєпереробна вантажівка (41712) — відмінний вибір. Діти патрулюють пляж разом із персонажами LEGO® Friends Еммою та Рівер, які збирають сміття, щоб зберегти природу. Цей набір для поділу включає три контейнери для паперу, продуктів харчування та скла. У нього також є класні аксесуари, такі як лопата та захоплення для сміття. Сміттєвоз має рухливу стрілу, до якої можна прикріпити відра і висипати сміття в баки.
 
Складання за допомогою цифрових технологій.

Дітям сподобається збирати моделі за допомогою цього чудового подарунка. Він включає не тільки докладний посібник з експлуатації з ілюстраціями, але й інтерактивні цифрові інструкції зі складання. Вони доступні у безкоштовному додатку «Інструкції зі збирання LEGO» для смартфонів та планшетів. Керівництво пропонує інтуїтивно зрозумілі функції масштабування і повороту, які дозволяють дітям розглядати модель з усіх боків.

  • Іграшка для маленьких екологів. Допоможіть дітям втілити в життя свої мрії про чисту планету за допомогою набору LEGO® Friends Сміттєпереробна вантажівка (41712), в якому вони зможуть сортувати сміття та забезпечувати безпеку дикої природи.
  • Реалістичні деталі: вантажівка для переробки відходів оснащена знімними контейнерами, передніми сидіннями для двох міні-ляльок, рухомим важелем для підйому відра та фігуркою єнота.
  • Розігруйте повсякденні ситуації: діти допомагають героям LEGO® Friends Емме та Ріверу використовувати гак і лопату, щоб збирати сміття, сортувати його та прикріплювати баки до вантажівки.
  • Для хлопчиків та дівчаток віком від 6 років - подарунок для дітей, які піклуються про природу або люблять реалістичні моделі автомобілів.
  • Фарбова прикраса - сміттєвоз, висотою 7 см, довжиною 15 см і шириною 6 см, займе мало місця поряд з іншими моделями автомобілів.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code