ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Аквапарк

Артикул:41720

LEGO® • Аквапарк (41720)
2499 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
41720
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Friends
Вік:
6-12
Деталі:
373
Коробка:
480 x 61 x 282
Дата виходу:
Червень 2022

Дітям, які люблять літні розваги, сподобається набір LEGO® Friends Аквапарк (41720). Юні будівельники віком від шести років і старші можуть розігрувати кумедні сценки у відкритому басейні з блоків. У набір входить безліч цікавих елементів, які забезпечать творчі веселощі на довгий час.
 
Багато реалістичних деталей.
У набір входить безліч реалістичних деталей, у тому числі дві гірки, восьминіг, що бризкає, душ-водоспад і грот-акваріум. У басейну є чудова роздягальня з душем та туалетом. Олівія, Сантьяго та Наді з LEGO® Friends можуть освіжитися морозивом, купленим у кіоску, та розслабитися під парасольками.
 
Більше задоволення від складання.
До комплекту входять цифрові інструкції, які крок за кроком пояснюють процес складання. Інтерактивний посібник, доступний у додатку Інструкції зі збирання LEGO, дозволяє дітям збільшувати масштаб і повертати моделі в міру збирання, а також зберігати свої успіхи, щоб продовжити збирання в будь-який час. Набори LEGO Friends Heartlake City заохочують творчу розповідь історій та захоплюючу гру.
  • Для юних шанувальників аквапарків набір LEGO® Friends Аквапарк (41720) являє собою багатий набір елементів для творчого подарунку будівельникам віком від 6 років, які люблять іграшки та плавання.
  • У комплекті 3 персонажі. Включає 2 фігурки міні-ляльок, у тому числі Олівію з LEGO® Friends, а також фігурку мікроляльки та атракціони із кубиків, натхненні справжніми аквапарками.
  • Дуже весело - лазячи по сітці, спускаючись із двох гірок і продаючи морозиво на паличці на прилавку, діти практикуватимуть своє вміння розповідати творчі історії
  • Реалістичні аксесуари — набір включає реалістичні елементи якраз для творчих літніх розваг. У набір входить безліч іграшок на водну тематику, рятувальний жилет та сонцезахисний крем. Голову Олівії можна замінити на голову з окулярами.
  • Подарунок для юних плавців - набір - цікавий подарунок на день народження або особливий випадок для дітей від шести років і старше, які люблять аквапарки, літні іграшки та ігри з друзями
  • Фарбовий орнамент - висота набору близько 16 см, ширина 32 см і глибина 20 см, а завдяки моделі восьминога, що обертається, і барвистим гіркам він стане чудовою прикрасою.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code