ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Курник

Артикул:60344

LEGO® • Курник (60344)
329 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
60344
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
City
Категорія:
Ферма
Вік:
5-12
Деталі:
101
Коробка:
157 x 46 x 141
Дата виходу:
Червень 2022

Набір LEGO® City Курник (60344) запрошує дітей відвідати цікаву ферму. Усередині ви знайдете курник з дверцятами, що відкриваються, і висувним ящиком для яєць, класний квадроцикл з поворотним кермовим керуванням, а також цікаві аксесуари, такі як два яйця і скриня для багажника квадроцикла. Плюс мініфігурка фермера та дві фігурки курчат. Настав час грати!
 
Захоплююче будівництво для хлопчиків та дівчаток від 5 років. Набір «Курник» входить брошура з простими для розуміння та ілюстрованими інструкціями, щоб діти відчували себе гордими та щасливими, збираючи свою власну іграшку LEGO самостійно або запрошуючи друзів та сім'ю пограти. будуємо разом.
 
Ласкаво просимо у світ LEGO City.
Набори ферм LEGO City відкривають безмежні можливості для ігор, а детально опрацьовані конструкції, реалістичні транспортні засоби та надихаючі персонажі спонукають до творчого відтворення сцен із реального життя новими та захоплюючими способами.
  • Ферма для дітей — запросіть дітей від 5 років на веселу ферму з курником LEGO® City (60344)
  • Комплектація: всередині є все, що потрібно дітям для будівництва курника та квадроцикла з регульованим нахилом, а також мініфігурка фермера, дві фігурки курчат та аксесуари, включаючи два яйця.
  • Кумедні функції - діти можуть висувати ящик курника, щоб збирати яйця, і керувати квадроциклом, нахиляючи його вліво та вправо.
  • Курятник LEGO® City Chicken Chicken Coop, подарований дітям від 5 років, стане ідеальним подарунком на день народження, свято чи будь-яке інше свято.
  • Включає в себе забавні аксесуари для мініфігурок - курник також включає шолом, скриню, два яйця і квітку.
  • Керівництво для молодих будівельників. У комплект входить буклет із простими інструкціями в картинках.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code