ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Продуктова крамниця

Артикул:60347

LEGO® • Продуктова крамниця (60347)
1999 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
60347
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
City
Категорія:
Місто
Вік:
6-12
Деталі:
404
Коробка:
480 x 60 x 282
Дата виходу:
Червень 2022

Продуктова крамниця LEGO® City (60347) надає дітям все необхідне творчої гри. Ви можете знайти всі види продуктів у магазині іграшок. В комплект також входять електромобіль, навантажувач вилковий і візок для покупок. Діти можуть комбінувати модель магазину з іншими наборами LEGO City, використовуючи дорожні плити, щоб зробити гру ще веселішою. Серед п'яти мініфігурок є Містер Ед, відомий за серією LEGO City Adventures.
 
Для хлопчиків і дівчаток із раннього віку.
Цей набір LEGO City містить прості інструкції, які допоможуть дітям зібрати свою власну іграшку LEGO самостійно або запросити друзів та сім'ю пограти у складання.
 
Діти пізнають світ, граючи з наборами LEGO City діти будуть у самому центрі подій. Набори, повні реалістичних транспортних засобів, деталізованих будівель і персонажів, що надихають, спонукають весело розігрувати сцени з повсякденного життя.
  • Набір «Магазин іграшок» — діти віком від 6 років насолоджуватимуться нескінченними творчими іграми з набором «Продуктова крамниця» LEGO® City (60347).
  • Що в коробці? - все, що потрібно дітям для складання магазину іграшок, електромобіля та вилкового навантажувача. Також включає дорожні плити LEGO® та 5 мініфігурок, у тому числі Містера Еда з LEGO City Adventures.
  • Елементи та функції. Діти можуть перевозити ящики за допомогою навантажувача вилки, складати товари, заповнювати сміттєвий бак і з'єднувати модель з іншими наборами LEGO® City за допомогою дорожніх плит.
  • Подарунок для творчих дітей. Цей продуктовий магазин LEGO City стане чудовим подарунком на день народження, Різдво або інше свято для хлопчиків та дівчаток віком від шести років.
  • Багато місця для ігор у магазині - у зібраному вигляді модель продуктового магазину має розміри понад 11 см заввишки, 36 см завширшки та 13 см завглибшки.
  • Кумедні аксесуари для мініфігурок LEGO®. У набір входить візок для покупок, риба, хліб та різні фрукти та овочі.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code