ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Місії порятунку диких тварин

Артикул:60353

LEGO® • Місії порятунку диких тварин (60353)
1179 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
60353
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
City
Категорія:
Місії
Вік:
6-12
Деталі:
246
Коробка:
282 x 59 x 262
Дата виходу:
Червень 2022

Покажіть дітям, що таке інтерактивна гра, і дозвольте їм зіграти головні ролі в історії в цифровому світі. Використовуючи кубики LEGO®, діти можуть брати участь у дивовижних місіях на екрані. У набір LEGO City Місії порятунку диких тварин (60353) входить пікап, 3 мініфігурки, а також фігурки дитинчати крокодила, дитинчата пантери, жаби, зайця та сови. Він також включає безліч деталей LEGO для захоплюючих завдань.

 
Завантажте безкоштовну програму.
Щоб грати в «Місії порятунку диких тварин LEGO City» для дітей від 6 років, потрібен смартфон або планшет із встановленим безкоштовним додатком «Інструкції зі збирання LEGO».
 
Творча рольова гра для дітей.
З наборами LEGO City Missions діти можуть стати героями та поринути у дію. Під час інтерактивної гри зі своїми улюбленими персонажами на екрані діти розвинуть творчі здібності та навички вирішення проблем, а також візьмуть участь у безкоштовних практичних завданнях конструювання. Час йти на допомогу!
  • Інтерактивні пригоди у цифровому світі. Познайомте дітей з інтерактивними іграми з набором «Місії порятунку диких тварин» LEGO® City (60353).
  • Що в коробці? - Всі елементи LEGO®, необхідні для складання фургона та участі у нескладних завданнях. Також включає 3 мініфігурки, а також фігурки крокодила, пантери, сови, жаби та кролика.
  • Інтерактивна розвага LEGO® для дітей — малюки гратимуть головну роль у пригодах у цифровому світі та рятуватимуть тварин, використовуючи кубики LEGO.
  • Відмінний подарунок на будь-який випадок: набір LEGO® City Місії порятунку диких тварин стане ідеальним подарунком на день народження, Різдво та будь-який інший подарунок для дітей віком від 6 років та старше.
  • Розміри моделі - У зібраному вигляді основна модель пікапа місії має розміри близько 6 см, довжина - 15 см, ширина - 6 см.
  • Аксесуар, корисний під час місії. Аксесуари для мініфігурок включають щітку, збільшувальне скло, камеру, чашку, бінокль, кролика, пляшечку для годування, шприц, рацію, мережу та лопату.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code