ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Храм Кришталевого короля

Артикул:71771

LEGO® • Храм Кришталевого короля (71771)
3269 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
71771
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Ninjago
Вік:
8-16
Деталі:
703
Коробка:
354 x 378 x 70
Дата виходу:
Червень 2022

Ігровий набір «Храм кришталевого короля» (71771) дозволяє дітям віком від восьми років відтворити свої улюблені сцени з NINJAGO®: Crystallized. Храм повний особливостей і функцій, включаючи кришталевий королівський трон, в'язницю, що парить, і кілька пасток.
 
Набір, який чарівний шанувальників ніндзя.
У наборі «Кришталевий храм» 6 мініфігурок, які дозволять фанатам ніндзя вирушити у захоплюючі пригоди. Включає чотири унікальні мініфігурки ніндзя: Коула, Зейна, Кая і Джея, а також унікальну мініфігурку Кристального короля з чотирма руками і Зберігача Каміння відплати з кристальною бронею.
 
Захоплююча цифрова розвага для будівельників LEGO®.
Інтерактивні цифрові інструкції включені в набір, щоб зробити збирання ще більш захоплюючим. Безкоштовний додаток «Інструкції зі збирання LEGO» для смартфонів та планшетів включає функції масштабування та повороту для візуалізації моделей у міру їх складання. Ви також можете зберегти свій прогрес в додатку в будь-який час.
  • Шість мініфігурок: унікальні мініфігурки ніндзя: Коул, Зейн, Кай та Джея. Кожен з них має свою стихійну зброю. Герої можуть битися з кришталевим королем і Зберігачем Каміння відплати в кришталевих обладунках.
  • Захоплююча модель храму. У Храмі Кришталевого Короля є безліч деталей і функцій, таких як королівський трон, в'язниця, що парить, і кілька пасток.
  • Для ще більшої кількості пригод ніндзя доступні сім інших наборів, натхнених NINJAGO®: Crystallized, у тому числі Золотий Ультра Дракон Ллойда (71774) та Механічний Самурай X Нія (71775)
  • Ідея подарунка для шанувальників LEGO®. Цей конструктор із 703 деталей стане подарунком на день народження для дітей віком від 8 років та старших, які люблять грати в ролі героїв-ніндзя.
  • Дивовижна модель - Храм Кришталевого Короля має розміри понад 35 см заввишки, 18 см завширшки та 10 см завглибшки, що робить його чудовою прикрасою для дитячої кімнати.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code