ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Літак Золотого дракона Зейна

Артикул:71770

LEGO® • Літак Золотого дракона Зейна (71770)
1179 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
71770
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Ninjago
Вік:
7-14
Деталі:
258
Коробка:
354 x 191 x 70
Дата виходу:
Червень 2022

Літак «Золотий дракон» LEGO® NINJAGO® Зейна (71770) дозволяє дітям віком від 7 років відтворювати захоплюючі сцени з телесеріалу «НІНДЗЯГО: Кристалізований». Вражаючий реактивний літак NINJAGO оснащений кабіною для мініфігурки ніндзя і золотими крилами, що розкладаються, що нагадують зірку ніндзя, що летить.

Нехай діти розвинуть свою пристрасть до ніндзя за допомогою цього фантастичного набору. У цей набір для складання ніндзя входять 3 мініфігурки: золотий дракон Коул з крилами із золотих шипів дракона, золотий Зейн і генерал Вангеліс, щоб розігрувати захоплюючі битви між добром і злом. у місті НІНДЗЯГО.

Популярні іграшки для маленьких воїнів-ніндзя.
Іграшки NINJAGO переносять дітей у захоплюючий світ фантастичних пригод. Діти можуть об'єднати зусилля з Коулом, Каєм, Нією та іншими воїнами-ніндзя та разом з ними битися з небезпечними лиходіями. Діти можуть розігрувати пригоди, граючи з роботами, автомобілями, драконами та храмами.

  • Реактивний літак NINJAGO® — фанати ніндзя отримають задоволення, відтворюючи сцени з фільму «НІНДЗЯГО: Кристалізований» з реактивним літаком «Золотий дракон» Зейна LEGO® NINJAGO (71770).
  • Три мініфігурки - золотий дракон Коул із золотими драконячими крилами, золотий Зейн та злий генерал Вангеліс для захоплюючих битв.
  • NINJAGO® Toy Jet — має кабіну для мініфігурки та крила, що складаються для активації режиму золотого дракона. Вони роблять літак схожим на зірку ніндзя, що летить.
  • Подарунок для шанувальників ніндзя: цей набір із 258 деталей стане чудовим подарунком для дітей віком від 7 років, які люблять грати у героїв-ніндзя.
  • Колекційна модель - модель літака Ninja має розміри понад 7 см заввишки, 26 см завдовжки та 30 см завширшки, тому вона може прикрасити дитячу кімнату

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code