ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Надзвуковий літак

Артикул:31126

LEGO® • Надзвуковий літак (31126)
739 грн

Оцінити:

Артикул:
31126
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Creator
Категорія:
Моделі 3 в 1
Вік:
7-12
Деталі:
215
Коробка:
262 x 191 x 46
Дата виходу:
Березень 2022

Дітей віком від 7 років чекають на захоплюючі пригоди високо в небі та на воді з цим фантастичним набором LEGO® Creator 3 в 1 «Надзвуковий реактивний літак» (31126). Швидкісний гоночний реактивний літак оснащений кабіною, висувними колесами, полум'ям двигуна та виставковим стендом.

Іграшки LEGO для творчих ігор.
За допомогою цього набору LEGO Creator 3 в 1 шанувальники LEGO, що люблять динамічні ігри, можуть побудувати три різні реалістичні моделі. Ви можете вибрати реактивний літак, вертоліт або катер, але ви також можете побудувати свій власний сенсаційний автомобіль із 215 кубиків.

Цифрова розвага для будівельників LEGO.
Ця іграшка постачається з інтерактивними цифровими інструкціями, які зроблять процес складання ще більш захоплюючим. Додаток «Інструкції зі збирання LEGO» для смартфонів та планшетів включає функції масштабування та повороту, які дозволяють дітям візуалізувати моделі, які вони будують.

  • Три іграшки в одній: конструктор LEGO® Creator 3-в-1 «Надзвуковий реактивний літак» (31126) пропонує дітям захоплюючу та творчу гру з трьома моделями: реактивним літаком, вертольотом та катером.
  • Безмежні веселощі — фанати LEGO® можуть виконувати повітряні трюки на реактивному літаку та гелікоптері або брати участь у гонках по воді на катері.
  • Реалістичні особливості включають надзвуковий реактивний літак з кабіною, похилими крилами і висувними колесами, вертоліт з гвинтами, що обертаються, і катер з двома надшвидкими двигунами.
  • Швидка збірка - діти віком від семи років і старші можуть швидко і легко зібрати три різні моделі з 215 деталей, а потім створювати з ними історії.
  • Весілля на ходу — надзвуковий літак має розміри більше 8 см заввишки, 27 см завдовжки та 16 см завширшки, тому діти можуть грати з ним вдома або брати його з собою до друга.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code