ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Місячна Космічна станція

Артикул:60349

LEGO® • Місячна Космічна станція (60349)
2399 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
60349
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
City
Категорія:
Космічне агентство
Вік:
6-12
Деталі:
500
Коробка:
540 x 282 x 59
Дата виходу:
Березень 2022

Набір LEGO® Місячна космічна станція (60349) виведе уяву дітей на орбіту. Натхненний роботою НАСА, набір наповнений реалістичними функціями, що заохочують творчу гру, у тому числі ботанічними та науковими лабораторіями, а також стикувальною капсулою та 5 мініфігурками астронавтів. Цей набір можна комбінувати з іншими моделями із космічної серії LEGO City для ще більших міжзоряних веселощів.

Вчимося будувати для дітей віком від 6 років.
Цей конструктор LEGO поставляється з буклетом з покроковими інструкціями зі складання та цифровим посібником зі складання, доступним у безкоштовному додатку LEGO Building Studies для смартфонів та планшетів. Посібник пропонує інтуїтивно зрозумілі функції масштабування та повороту, щоб діти могли бачити всі моделі в роботі з усіх боків.

У космічних наборах LEGO City є деталізовані моделі, натхненні реальними машинами, транспортними засобами та ракетами НАСА, а також мініфігурки астронавтів, які надихають на творчі, відкриті ігри, що ґрунтуються на реальних космічних місіях.

  • Космічний набір LEGO® City — модель місячної космічної станції LEGO City (60349) оснащена функціями, натхненими НАСА, для стимулювання творчих ігор у космосі.
  • Комплектація: включає все необхідне для дітей, щоб побудувати місячну космічну станцію зі стикувальною капсулою, а також 5 мініфігурок астронавтів.
  • На космічній станції, створеній для творчих ігор, є ботанічні та наукові лабораторії, спальні приміщення та стикувальна капсула.
  • Подарунок на будь-який випадок: ця іграшка LEGO® стане чудовим подарунком на день народження, Різдво або будь-яке свято для дітей віком від 6 років.
  • Розміри місячної космічної станції. Після складання модель має розміри більше 13 см заввишки, 32 см завдовжки і 28 см завширшки.
  • Аксесуари для мініфігурок LEGO®. Мініфігурки на цій космічній станції мають такі аксесуари, як камера, гайковий ключ, дриль, шоломи та рослини.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code