ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Атака Нового Асґарда

Артикул:76207

LEGO® • Атака Нового Асґарда (76207)
779 грн

Оцінити:

Артикул:
76207
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Super Heroes
Категорія:
Marvel™
Вік:
7-14
Деталі:
159
Коробка:
259 x 139 x 45
Дата виходу:
Квітень 2022

Набір LEGO® Marvel «Атака Нового Асґарда» (76207) порадує героїв у віці від 7 років і старше захоплюючими діями з фільму «Тор: Кохання та грім» від Marvel Studios. Супергерої борються із жахливою істотою з дитячої уяви!

Неперевершений набір монстрів для шанувальників Тора.
З набором гігантського монстра та супергероїв діти можуть кинути виклик кошмарній істоті. Збірна іграшка включає 3 популярні мініфігурки: Горра, який викликає монстра з тіні, Тора з сокирою Громовержця і Могутнього Тора з молотом Мьольнір. Величезний монстр має рухливі руки та пазурі, які вносять різноманітність у гру та дозволяють ставити фігурку в цікаві пози. Щоб зробити складання ще цікавішим, додаток «Інструкції зі складання LEGO» пропонує інтуїтивно зрозумілі цифрові інструменти для візуалізації, масштабування та повороту вашої моделі під час збирання.

  • Супергерої проти монстрів — LEGO® Атака Нового Асґарда (76207) дозволяє дітям випробувати бойові сцени прямо з фільму «Тор: Кохання та грім» від Marvel Studios.
  • Культові персонажі Marvel — збірні мініфігурки Тора, Могутнього Тора та Горри для творчої гри та демонстрації, а також тіньовий монстр з рухливими руками та кігтями.
  • Нескінченні ігрові можливості - діти можуть відтворювати сцени з фільму та створювати свої власні пригоди та битви з живим та небезпечним тіньовим монстром.
  • Подарунок для дітей. Подарунок на Різдво або день народження, натхненний коміксами Marvel, пропонує повним пригодам шанувальникам Тора від 7 років та старше.
  • Тіньовий монстр має висоту понад 11 см і надихає на творчі рольові ігри та буде справжнім видовищем у дитячій кімнаті, коли бій закінчиться.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code