ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Козячий човен

Артикул:76208

LEGO® • Козячий човен (76208)
2499 грн

Оцінити:

Артикул:
76208
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Super Heroes
Категорія:
Marvel™
Вік:
8-14
Деталі:
564
Коробка:
380 x 260 x 70
Дата виходу:
Квітень 2022

Козячий човен LEGO® Marvel (76208) — ідеальний подарунок для дітей віком від 8 років, яким сподобається човен вікінгів з популярними персонажами з фільму «Тор: Кохання та грім» від Marvel Studios.

Битва на човні Тора.
Легендарні козли Тангніостр та Тангріснір тягнуть по небу човен вікінгів. Фігурки розміщені над землею, щоб діти могли легко штовхати човен під час гри. У набір входять 5 мініфігурок — Тор, Могутній Тор, Валькірія, Корг та Горр — із забавними аксесуарами та різноманітною зброєю, у тому числі сокирою Громовержця Тора. Головна каюта на човні має дах, що піднімається, тому всередині легко грати. Реалістичні аксесуари, включаючи ключ, вогнегасник, карту Нового Асгарду, пляшку та сонячний камінь, заохочують творчу гру. Коли гра закінчиться, діти можуть встановити човен-супергерой у своїй кімнаті. Як додаткова розвага безкоштовний додаток «Інструкції зі збирання LEGO» пропонує інтуїтивно зрозумілі цифрові інструменти для візуалізації, масштабування та повороту моделі в міру її розгортання.

  • Човен вікінгів Тора — Козячий човен LEGO® Marvel (76208) натхненна діями та пригодами фільму «Тор: Кохання та грім» від Marvel Studios.
  • Культові супергерої. На борту величезного човна Тора знаходяться 5 мініфігурок персонажів із фільму: Тор, Могутній Тор, Валькірія, Корг та Горр. Багато реалістичних аксесуарів ще більше стимулюють дитячу уяву.
  • Подарунок для дітей. Захоплюючі пригоди на борту човна вікінгів стануть чудовим подарунком на Різдво або день народження для шанувальників Marvel від 8 років і більше.
  • Багато ідей для ігор: висота набору більше 10 см, довжина 43 см, ширина 12 см. Його можна легко поєднувати з іншими іграшками LEGO® Marvel для ще більшого задоволення.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code