ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Рятувальний центр для собак

Артикул:41727

LEGO® • Рятувальний центр для собак (41727)
2499 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
41727
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Friends
Вік:
7-14
Деталі:
617
Коробка:
480 x 282 x 74
Дата виходу:
Січень 2023

Маленькі любителі собак у віці від семи років і старше отримають задоволення, створюючи свої власні історії про цуценят із цим Центром порятунку собак LEGO® Friends (41727). У наборі є все, що потрібно малюкам для догляду за цуценятами, які чекають на усиновлення. Любителька тварин Отем знає, що її друг Зак теж любить собак, тож запросила його до центру. Дітям сподобається допомагати персонажам мити, доглядати та годувати собак. Є також безліч ігрових майданчиків, у тому числі майданчик для вправ та гірка. Модульна конструкція дозволяє дітям перебудувати будки та будівлю приймальні, щоб створити власний рятувальний центр.

Увімкніть веселощі.
Діти можуть насолоджуватися простим та інтуїтивно зрозумілим конструюванням за допомогою програми LEGO Builder. Вони можуть масштабувати та обертати модель у 3D, зберігати набори та відстежувати прогрес.

Ласкаво просимо до Хартлейк-Сіті нового покоління.
У світі LEGO Friends діти можуть заводити друзів, відкривати для себе захоплюючі місця та розігрувати реалістичні пригоди.

  • Іграшка «Центр порятунку» для дітей віком від семи років і старше — заохочуйте дітей доглядати тварин, поки вони будують і грають з набором «Рятувальний центр для собак» LEGO® Friends (41727).
  • Три міні-ляльки, три собаки та аксесуари. У набір входять персонажі LEGO® Friends Отем, Зак та доктор Габріела Сільва, а також фігурки собак Пікл, Деш та Грейс та безліч аксесуарів для тварин.
  • Налаштуйте модель - діти можуть побудувати свій власний центр порятунку собак, переставляючи різні зони, включаючи приймальну, процедурний кабінет, грумінг-станцію, смугу перешкод та будки.
  • Аксесуари для догляду за домашніми тваринами. Дітям сподобаються аксесуари, які допоможуть придумувати власні історії. У набір входять іграшки, ваги, ліки, їжа, вода, збільшувальне скло, постільна білизна, щітка та багато іншого.
  • Подарунок для любителів тварин: набір LEGO® Friends стане чудовим подарунком на день народження, Різдво або будь-яке інше свято для дітей віком від 6 років і старше, які хочуть збудувати власний рятувальний центр.
  • Ідеальний розмір для дітей - Центр порятунку собак має висоту 18 см, ширину 26 см та глибину 20 см.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code