ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Хартлейк Сіті: ресторанчик в центрі міста

Артикул:41728

LEGO® • Хартлейк Сіті: ресторанчик в центрі міста (41728)
1149 грн

Оцінити:

Артикул:
41728
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Friends
Вік:
6-12
Деталі:
346
Коробка:
354 x 191 x 59
Дата виходу:
Січень 2023

Діти віком від шести років і старші можуть розіграти ресторан за допомогою цього конструктора LEGO® Friends Хартлейк Сіті: ресторанчик в центрі міста(41728). Багато аксесуарів, які надихнуть їх на творчі ігри, щоб вони могли весело провести час, готуючи бутерброди або відвідуючи заклад. Особливості включають проїзд, відкритий куточок, аркадну гру та пересувний музичний автомат. Діти можуть використовувати інгредієнти із холодильника для приготування бутербродів. Також включає 2 напої, гроші, 3 скибочки хліба для бутербродів, тримач для серветок, сміттєвий контейнер та скейтборд. Також є милий кіт, який любить відвідувати бар!

Веселіше будувати!
Приготуйтеся до легкого та інтуїтивно зрозумілого будівництва за допомогою LEGO Builder. Діти можуть збільшувати та обертати модель у 3D, зберігати набори та відстежувати прогрес.

Ласкаво просимо до нового покоління Heartlake City.
Діти можуть заводити друзів, відкривати для себе захоплюючі місця та розігрувати реалістичні пригоди у всесвіті LEGO Friends.

  • Ресторана розвага для дітей віком від 6 років — бар LEGO® Friends Хартлейк Сіті: ресторанчик в центрі міста (41728) надихає на творчі ігри
  • Включає три фігурки міні-ляльок. У цей набір Heartlake City входять персонажі LEGO® Friends Ліан, Алія та Чарлі, а також безліч аксесуарів.
  • Заохочуйте рольову гру: діти можуть грати у приготування бутербродів із хлібом та інгредієнтами в холодильнику або уявляти себе покупцями.
  • Захоплююче місце для відпочинку — дітям, які люблять грати в ресторан, сподобається автомобіль через вікно, вуличні меблі, ігровий автомат та музичний автомат.
  • Іграшка, до якої хочеться повертатися знову і знову: цей набір LEGO® Friends стане чудовим подарунком на день народження, Різдво або будь-який інший день для дітей віком від 6 років, які люблять творчі ігри.
  • Розміри - Висота ресторану 11 см, ширина 19 см та глибина 11 см.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code