ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Переслідування на поліцейській дільниці

Артикул:60370

LEGO® • Переслідування на поліцейській дільниці (60370)
1349 грн

Оцінити:

Артикул:
60370
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
City
Категорія:
Поліція
Вік:
4-8
Деталі:
172
Коробка:
282 x 262 x 59
Дата виходу:
Січень 2023

Заохочуйте творчу гру з набором LEGO® City Переслідування на поліцейській дільниці  (60370) для дітей віком від чотирьох років та старших. Аванпост має перила, що відкриваються, а також офіс і в'язницю з функцією втечі. У набір також входять поліцейська машина та мотоцикл для зловмисників, а також мініфігурки 2 поліцейських та 2 шахраїв.

Набір для дошкільнят та малюків.
Цей простий у збірці набір для дітей від 4 років включає початковий кубик, ілюстровані інструкції та додаток LEGO Builder — цифровий інструмент масштабування та повороту, який допомагає дітям візуалізувати готову модель з усіх боків.

Вивчення світу у грі.
Набори LEGO City сповнені реалістичних транспортних засобів, деталізованих будівель та дивовижних персонажів, які надихають на необмежену гру, натхненну реальними подіями та творчими рольовими іграми повсякденних героїв.

  • Поліцейський ігровий набір для дітей віком від 4 років — LEGO® City Переслідування на поліцейській дільниці  (60370) — набір для захоплюючої поліцейської гонитви
  • Що в коробці? - Все, що потрібно дітям для створення іграшкової поліцейської дільниці, а також поліцейська машина та мотоцикл шахрая, а також мініфігурки двох поліцейських, двох зловмисників та поліцейського собаки.
  • Особливості та функції - Діти можуть прикріпити ланцюг від мотоцикла, щоб активувати функцію втечі з в'язниці.
  • Подарунок на день народження, під ялинку та з будь-якого іншого приводу для дітей від чотирьох років і старше.
  • Розміри — у готовому вигляді поліцейська ділянка має розміри понад 12 см заввишки, 26 см завширшки та 12 см завглибшки.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code