ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Центр управління рятувальним транспортом

Артикул:60371

LEGO® • Центр управління рятувальним транспортом (60371)
2599 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
60371
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
City
Категорія:
Місто
Вік:
6-12
Деталі:
706
Коробка:
540 x 282 x 78,5
Дата виходу:
Січень 2023

З цим універсальним ігровим набором LEGO® City Центр управління рятувальним транспортом (60371) діти можуть приєднатися до поліції, швидкої допомоги та пожежно-рятувальних служб. У дворівневому будинку штаб-квартири є все для творчої гри: іграшковий пожежний вертоліт, швидка допомога, поліцейський позашляховик та шахрайський мотоцикл. Просто додайте 5 міні-фігурок і почніть гру.

Включає інтерактивний посібник зі складання для кожної моделі.
Цей багатофункціональний набір для складання поставляється з простим у використанні ілюстрованим друкованим посібником зі складання та додатком LEGO Builder — цифровим помічником зі збирання з інтуїтивно зрозумілими інструментами масштабування та повороту, які дозволяють дітям візуалізувати кожну модель з усіх боків. кути в міру їх побудови.

Перенесіть дітей у саме серце подій.
Іграшки-конструктори LEGO City надихають на створення творчих ігрових сценаріїв, які зображують реальне життя у захоплюючій та захоплюючій формі, з багатофункціональними будівлями, реалістичними транспортними засобами та надихаючими персонажами.

  • Іграшковий набір «поліція», «пожежна служба» та «швидка допомога» «все-в-одному» — приготуйтеся до динамічної гри з цим набором із кількох моделей LEGO® City Центр управління рятувальним транспортом (60371).
  • Що в коробці? - Всім дітям потрібно зібрати іграшкову будівлю штаб-квартири служби екстреної допомоги, поліцейський позашляховик із вбудованою в'язницею, пожежний вертоліт, машину швидкої допомоги та шахрайський мотоцикл, а також 5 мініфігурок.
  • Іграшкові автомобілі швидкої допомоги, що настроюються. Діти можуть прикріплювати до транспортних засобів різні предмети, у тому числі пускову установку елемента води LEGO®, іграшковий прожектор та камеру.
  • Створено для дітей, які люблять динамічні ігри. Подаруйте дітям від 6 років подарунок на день народження, свято або інший день за допомогою цього іграшкового ігрового набору: подарунок для шанувальників крутих рятувальних машин.
  • Багато місць для ігор. Будівля штаб-квартири аварійно-рятувальних служб має розміри понад 8 дюймів (21 см) заввишки, 9 дюймів (23 см) завширшки та 7,5 дюймів (19 см) завглибшки.
  • Кумедні аксесуари доповнюють гру — серед аксесуарів для мініфігурок LEGO® є банкнота, медичне обладнання та 2 яблука.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code