ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Тюнінг-ательє

Артикул:60389

LEGO® • Тюнінг-ательє (60389)
1849 грн

Оцінити:

Артикул:
60389
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
City
Категорія:
Круті автомобілі
Вік:
6-12
Деталі:
507
Коробка:
480 x 282 x 61
Дата виходу:
Січень 2023

Тюнінг автомобілів — це легко з цим набором LEGO® City Тюнінг-ательє (60389), що включає майстерню з безліччю функцій і двома автомобілями, що налаштовуються. Діти можуть вибрати двигуни, а також передні та задні модулі з різними фарами, бамперами та спойлерами, щоб створити свій власний автомобіль. У комплекті 2 мініфігурки механіків, 2 мініфігурки водіїв та аксесуари.

Інтерактивні інструкції для ще більшого задоволення від складання.
Набір для дітей віком від шести років і старше включає ілюстровані інструкції та програму LEGO Builder — цифровий інструмент для масштабування та обертання моделі, що допомагає дітям візуалізувати готову модель з усіх точок зору.

LEGO City Great Vehicles - чудові іграшки для дітей.
Діти бачать навколо себе безліч захоплюючих транспортних засобів та машин, а завдяки конструкторам LEGO City Great Vehicles, повним реалістичних моделей та цікавих персонажів, вони можуть познайомитися з ними поблизу та надихнутися на відкриття закінчена, образна гра.

  • Тюнінг автомобіля — це простіше простого — цей багатофункціональний набір LEGO® City Тюнінг-ательє (60389) містить функції, які заохочують творчу гру.
  • Що в коробці? - Все, що потрібно дітям для створення майстерні з тюнінгу автомобілів, включаючи стіну для встановлення, пандуси, витяг двигуна, 2 машини для прикраси, а також мініфігурки механіка та водія.
  • Цікаві функції - діти можуть вибирати з різних двигунів, передніх та задніх модулів з різними фарами, бамперами та спойлерами, щоб створювати свої власні автомобілі.
  • Створений для маленьких любителів автомобілів цей набір стане чудовим подарунком на Різдво, день народження або будь-яке інше свято для дітей віком від 6 років.
  • Розміри - У зібраному вигляді модель має висоту 9 см, довжину 32 см та ширину 12 см.
  • Багато аксесуарів для мініфігурок LEGO®: іграшковий зварювальник, зварювальний шолом та набір інструментів.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code