ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Переслідування автомобіля на поліцейському мотоциклі

Артикул:60392

LEGO® • Переслідування автомобіля на поліцейському мотоциклі (60392)
349 грн

Оцінити:

Артикул:
60392
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
City
Категорія:
Поліція
Вік:
5-12
Деталі:
59
Коробка:
157 x 141 x 45
Дата виходу:
Січень 2023

Розпаліть дитячу уяву за допомогою цього захоплюючого набору. LEGO® City Переслідування автомобіля на поліцейському мотоциклі (60392) включає поліцейський мотоцикл і спортивну машину шахрая. Просто додайте мініфігурки поліцейських та бандитів, іграшкові гроші та трохи уяви, щоб веселитися годинами.

Інтерактивні інструкції роблять складання.
захоплюючою Набір включає ілюстровані інструкції та програму LEGO Builder — цифровий інструмент масштабування та повороту допомагає дітям візуалізувати кожну модель з усіх боків під час збирання, додаючи веселощів.

Творчі іграшки.
Дозвольте дітям опинитися в центрі подій за допомогою наборів LEGO City. Наповнені реалістичними транспортними засобами, деталізованими будинками та унікальними персонажами, вони спонукають до творчих рольових ігор та вигадування власних історій.

  • Разважайтесь з дітьми віком від 5 років і старше з набором LEGO® City Переслідування автомобіля на поліцейському мотоциклі (60392), який принесе вам масу задоволення.
  • Що в коробці? - Включає все, що потрібно дітям для складання поліцейського мотоцикла і спортивної машини шахрая, а також мініфігурки поліцейського і бандита.
  • Особливості та функції. Діти можуть прикріпити кайданки до поліцейського мотоцикла.
  • Подарунок на день народження або будь-який інший випадок, цей поліцейський набір LEGO® City призначено для дітей віком від 5 років і старше, які люблять творчі рольові ігри.
  • Розміри - Модель спортивного автомобіля має висоту 4 см, довжину 10 см та ширину 5 см.
  • Аксесуари LEGO®: іграшкова банкнота та наручники.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code