ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Замок Аврори

Артикул:43211

LEGO® • Замок Аврори (43211)
1849 грн

Оцінити:

Артикул:
43211
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Disney
Категорія:
Disney Princess
Вік:
4-8
Деталі:
187
Коробка:
282 x 262 x 59
Дата виходу:
Січень 2023

Розвивайте навички конструювання у дітей віком від чотирьох років і старших із цим набором LEGO® ? Disney «Замок Аврори» (43211). Він включає замок з гіркою і сходами, три міні-лялечки LEGO і дві моделі меншого розміру. Дайте навіть юним будівельникам простий і інтуїтивно зрозумілий досвід збірки за допомогою програми LEGO Builder. У ньому вони можуть масштабувати і обертати моделі в 3D, зберігати набори та відстежувати їх прогрес. Будуйте, грайте, розвивайте уяву та розвивайтеся. кожному мішечку знаходиться персонаж, тому діти можуть почати грати в будь-який момент, а потім закінчити складання. якщо у них немає досвіду складання конструкторів LEGO, не проблема! Діти можуть взяти кермо правління в свої руки з ілюстрованими інструкціями, які входять до комплекту, який крок за кроком спрямовує процес складання навіть для абсолютних новачків.

  • Будуйте, грайте, досліджуйте — подаруйте фанатам принцес Disney у віці від чотирьох років та старше замок LEGO® ? DisneyЗамок Аврори (43211), який надихне їх на творчі ігри.
  • Швидке складання. До набору входить модель замку, міні-ляльки LEGO® Аврори, принца Філіпа та Діснеївської Діаболини, а також 2 моделі меншого розміру. У кожному мішечку з кубиками є фігурка, з якої можна почати грати.
  • Весілля з принцесами Діснея. Цей набір спонукає дітей розігрувати сцени з улюблених фільмів або повсякденне життя в замку за допомогою нових історій, які покращать їхні комунікативні та творчі навички.
  • Крутий подарунок для дітей віком від 4 років та старше. Шанувальникам Діснея сподобається набір, наповнений творчими ігровими можливостями, натхненими «Сплячою красунею» Діснея, так що це чудовий подарунок для юних любителів замків.
  • Грайте знову і знову - висота замку 27 см, ширина 38 см і глибина 11 см.Набір подарує юним шанувальникам Діснея багато годин веселощів.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code