ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Робоброня Таноса

Артикул:76242

LEGO® • Робоброня Таноса (76242)
589 грн

Оцінити:

Артикул:
76242
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Super Heroes
Категорія:
Marvel™
Вік:
6-12
Деталі:
113
Коробка:
141 x 191 x 46
Дата виходу:
Січень 2023

Прихильникам Марвел Таноса сподобається ця висококласна версія супергероя. Заводний робот Таноса LEGO® Marvel (76242) став суперлиходієм ще краще! Це чудовий подарунок для дітей від шести років.

Рухомий робот Таноса і мініфігурка.
Мініфігурка Таноса LEGO поміщається в кабіну робота, що відкривається. Повністю рухливі руки, ноги і пальці можна ставити в різні положення, що вносить різноманітність в гру і спрощує встановлення моделі на полицю. Знаменитий гострий меч, Рукавичка Нескінченності та Камені Нескінченності, включені в набір, подарують багато годин веселощів. Заповніть цифровий додаток LEGO Builder, де ви зможете масштабувати і обертати модель під час складання.

  • Суперлиходій великого розміру — механізована броня Таноса LEGO® Marvel (76242) — це повністю рухлива фігурка, яка розважить дітей на довгий час.
  • Автентичний екшн Marvel — включає мініфігурку Таноса і збірного робота з рухомими руками, ногами і пальцями, а також культовий двогострий меч, Рукавичку Нескінченності та Камені Нескінченності.
  • Поставте його будь-де — мініфігурка Таноса міститься в кабіні робота з рухомими кінцівками для гри і демонстрації.
  • Подарунок для шанувальників Marvel — чудовий подарунок на день народження, свята або інші свята для дітей віком від 6 років та старше.
  • Зручна фігурка - висота іграшки 12 см, діти можуть брати її із собою

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code