ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Примарний Вершник: робот і мотоцикл

Артикул:76245

LEGO® • Примарний Вершник: робот і мотоцикл (76245)
1399 грн

Оцінити:

Артикул:
76245
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Super Heroes
Категорія:
Marvel™
Вік:
7-14
Деталі:
264
Коробка:
262 x 191 x 61
Дата виходу:
Січень 2023

Побалуйте маленьких супергероїв віком від семи років і старше за допомогою цієї великої моделі LEGO® Marvel  Примарний Вершник: робот і мотоцикл — робота та мотоцикла (76245).

Неймовірна дія робота на колесах!
Діти можуть посадити мініфігурку Примарного гонщика LEGO в кабіну робота, що відкривається. У робота рухливі руки, ноги та кисті, тому під час гри його можна ставити в різні положення чи поставити на полицю. Знімний ланцюг надихає дітей на прогулянку на роботі у пошуках поганих хлопців. Мотоцикл стоїть вертикально, із вихлопних труб виривається полум'я. Для більшого цифрового задоволення додаток LEGO® Builder пропонує інтуїтивно зрозумілі інструменти масштабування та повороту для візуалізації моделі у міру її складання.

  • Робот та мотоцикл. Маленьким супергероям сподобається грати з великим колісним роботом LEGO® Marvel Ghost Rider — « Примарний Вершник: робот і мотоцикл» (76245).
  • Культовий персонаж — набір включає мініфігурку Примарного гонщика, робота з рухомими руками, ногами і пальцями, а також великий мотоцикл, на який можна посадити робота.
  • Wild Ride — у лиходіїв немає шансів проти мотоциклетного робота. Фігурка має рухливі руки, ноги і руки, що руйнують, а також ланцюг для лову душ.
  • Подарунок для дітей. Шанувальникам роботів, мотоциклів або фільмів Marvel у віці від семи років і більше сподобається ця крута іграшка, яка стане чудовим подарунком на день народження, свята або будь-який інший випадок.
  • Велика модель для гри та прикраси - мотоцикл висотою 10 см, довжиною 30 см та шириною 7 см.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code