ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Перукарня

Артикул:41743

LEGO® • Перукарня (41743)
1799 грн

Оцінити:

Артикул:
41743
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Friends
Вік:
6-12
Деталі:
401
Коробка:
382 x 262 x 56,5
Дата виходу:
Січень 2023

Дітям віком від шести років і старше сподобається дослідити перукарню LEGO® Friends (41743) разом з Пейслі та Оллі. Цей набір розповідає історію сором'язливої Пейслі, яка переймається походом до перукаря, бо не знає, яка зачіска їй підійде. На щастя, її добрий друг Оллі дасть їй пораду. Діти переживають велику пригоду, коли друзі йдуть до перукарні Наді, щоб перетворити Пейслі. Тут є на що подивитися - зона для миття та укладання волосся в салоні, автомат з виробництва жувальної гумки, парковка для скутерів та лава зовні. Коли Пейслі буде готова, діти зможуть змінити її зачіску та вираз обличчя, щоб продемонструвати її новий стиль.

Увімкніть веселощі.
Діти можуть насолоджуватися простим та інтуїтивно зрозумілим конструюванням за допомогою програми LEGO Builder. Вони можуть масштабувати та обертати модель у 3D, зберігати набори та відстежувати прогрес.

Ласкаво просимо до Хартлейк-Сіті нового покоління.
У світі LEGO Friends діти можуть заводити друзів, відкривати для себе захоплюючі місця та розігрувати реалістичні пригоди.

  • Ігровий набір «Перукарня» для дітей віком від 6 років. Познайомте творчих дітей з будівництвом та рольовими іграми за допомогою цього кумедного набору «Перукарня» LEGO® Friends (41743).
  • Три міні-ляльки — у набір входять персонажі LEGO® Friends Пейслі, Оллі та Надя, будівля перукарні з деталізованим інтер'єром та екстер'єром, а також самокат Оллі та лава в парку.
  • Аксесуари для перукарні - в набір входять такі аксесуари, як рослини, засоби для волосся, гроші, жувальна гумка, знак, теплова лампа і мітла.
  • Змініть зовнішній вигляд Пейслі — діти можуть змінити зачіску та вираз обличчя Пейслі, щоб вона виглядала по-різному до і після відвідування перукарні.
  • Подарунок для дітей. Набір LEGO® Friends стане чудовим подарунком на день народження, Різдво або будь-який інший день для дітей віком від 6 років, які хочуть побудувати перукарню та пограти в неї.
  • Розміри - Висота перукарні 14 см, ширина 25 см та глибина 9 см.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code