ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Творчі пастельні веселощі

Артикул:11028

LEGO® • Творчі пастельні веселощі (11028)
759 грн

Оцінити:

Артикул:
11028
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Classic
Вік:
5-12
Деталі:
333
Коробка:
262 x 191 x 72
Дата виходу:
Березень 2023

Надихайте будівельників-початківців віком від 5 років з набором LEGO® Classic «Творчі пастельні веселощі» (11028). Завдяки моделям, які швидко складаються, і нескінченним розвагам у вільному конструюванні, це яскраве поєднання кубиків заохочує дітей поринути в своє захоплення мистецтвом і дизайном.

Творча гра з підбору пастельних тонів
Цей універсальний конструктор містить 333 кубики різних форм, розмірів і пастельних кольорів. 18 кубиків мають виразні очі, з допомогою яких діти зможуть оживити свої творіння. До набору входять зрозумілі друковані інструкції для п'яти простих у складанні моделей: хмаринки, морозива, динозавра, кота й робота. У міру того, як зростає творча впевненість дітей, вони можуть досліджувати нескінченні можливості вільного конструювання. Цифрову версію інструкції з конструювання набору також можна знайти в додатку LEGO Builder.

Чудовий набір для всієї родини
LEGO Classic для дітей віком від 5 років дарує їм натхнення та ідеї, а дорослим прекрасну можливість розділити радість від будівництва й спостереження за важливими етапами розвитку дітей.

  • Пастельні кубики для творчих дітей - Заохочуйте дітей віком від 5 років досліджувати колір і творчість за допомогою творчої гри LEGO® Classic Pastel Color (11028).
  • Захоплюючі кольори - функціональний будівельний набір складається з 333 цеглинок різних розмірів і шести пастельних кольорів. 18 цеглин мають очі, щоб діти могли оживити свої моделі.
  • Пропозиції моделей – чіткі друковані інструкції зі складання надихають дітей створити хмару, морозиво, динозавра, кота та робота.
  • Подарунок для дітей - цей подарунок на день народження, свято або кожен день подарує нескінченну розвагу та розвиток навичок для дітей від п'яти років.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code