ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Творча святкова коробка

Артикул:11029

LEGO® • Творча святкова коробка (11029)
1999 грн

Оцінити:

Артикул:
11029
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Classic
Вік:
5-12
Деталі:
900
Коробка:
382 x 262 x 94
Дата виходу:
Березень 2023

Збирайте друзів і родину разом із веселими будівельними розвагами, які ви знайдете всередині набору LEGO® Classic «Творча святкова коробка» (11029). Це кольорове поєднання кубиків для дітей віком від 5 років гарантує чудовий спільний ігровий досвід незалежно від нагоди.

Складайте з коробкою розваг із 900 деталей
Розділіть творчі розваги завдяки цій різнокольоровій колекції кубиків. До набору входять деталі, що згруповані в шість пакунків, кожен з яких містить кубики й зрозумілі друковані інструкції для двох простих у складанні моделей. Серед моделей є плюшевий ведмедик, клоун, єдиноріг, піньята, веселка, торт, попкорн, повітряні кульки й маленькі подарунки. Це прекрасне колективне заняття для будь-якого святкування — а після завершення, творче будівництво не повинно припинятися! Цифрову версію інструкції з конструювання набору також можна знайти в додатку LEGO Builder.

Чудовий набір для всієї родини
LEGO Classic для дітей віком від 5 років дарує їм натхнення та ідеї, а дорослимпрекрасну можливість розділити радість від будівництва й спостереження за важливими етапами розвитку дітей.

  • Моделі для спільного будівництва - з набором для творчої вечірки LEGO® Classic (11029) сім'я та друзі можуть разом вирішувати складні завдання. Цей барвистий набір призначений для дітей від п'яти років.
  • Пакет, повний завдань – 900 різнокольорових елементів розділені на шість мішків, кожен з яких містить цеглинки та інструкції зі складання двох простих у збірці моделей.
  • Веселі вечірні ігри — учасники можуть об’єднатися, щоб створити завдання з будівництва та створити плюшевого ведмедика, клоуна, єдинорога, піньяту, веселку, торт, попкорн, повітряні кульки тощо.
  • Веселощі ніколи не закінчуються - ця креативна іграшка-конструктор із 12 моделей стане ідеальним подарунком на день народження, Різдво чи будь-яке свято для дітей віком від 5 років.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code