ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Завдання із каскадерською рампою

Артикул:60359

LEGO® • Завдання із каскадерською рампою (60359)
739 грн

Оцінити:

Артикул:
60359
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
City
Категорія:
Каскадери
Вік:
5-12
Деталі:
144
Коробка:
262 x 222 x 62
Дата виходу:
Березень 2023

Години приголомшливих каскадерських вистав і змагань чекають на глядачів разом з набором LEGO® City Завдання із каскадерською рампою (60359). Діти встановлюють коло для стрибків у вертикальному або горизонтальному положенні, заводять каскадерський мотоцикл і стартують з рампи, щоб виконати небезпечні трюки. У набір входить водій із серії LEGO City Stuntz.

Радість конструювання та гри для дітей віком від 5 років.
Цей набір із серії LEGO City Stuntz містить легкий для розуміння друкований посібник з малюнками і додаток LEGO Builder — цифровий помічник у будівництві, що має функцію інтуїтивного масштабування й обертання, що дозволяє дітям, складаючи моделі, візуалізувати їх з усіх боків.

Зробіть дітей зірками шоу!
Ігрові набори із серії LEGO City Stuntz переносять дітей у центр подій: в їхньому розпорядженні реалістичні мотоцикли, багатофункціональні будівлі та веселі персонажі, які надихають на цікаву творчу рольову гру. Діти можуть об'єднувати набори LEGO City Stuntz, щоб додатигрі ще більшої динаміки та азарту.

  • Реалістичні трюки для дітей - LEGO® City Stunt Challenge - Рампа з колесом для стрибків (60359) готова до насичених діями каскадерських шоу та змагань
  • Що в коробці? - Ця конструкторська іграшка включає горизонтальний або вертикальний обруч LEGO® City Stuntz, стартову рампу, трюковий велосипед із маховиком і мініфігурку байкера.
  • Веселі змагання – діти прискорюють іграшкові мотоцикли з рампи, щоб пролетіти крізь горизонтальний вогняний обруч, і переконфігуруйте набір, щоб перестрибнути через вертикальне коло зірок.
  • Класний подарунок для дітей, яким подобаються динамічні іграшки. Зробіть день народження чи будь-який інший день особливим із цим набором LEGO® City Stuntz для дітей віком від 5 років, які люблять веселі іграшки.
  • Розміри - у горизонтальному положенні з прикріпленим полум’ям LEGO® обруч має розміри 15 см у висоту, 16 см у ширину та 25 см у глибину.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code