ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Мобільна штаб-квартира команди Павука

Артикул:10791

LEGO® • Мобільна штаб-квартира команди Павука (10791)
1999 грн

Оцінити:

Артикул:
10791
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Super Heroes
Категорія:
Категорія:
Marvel™
Вік:
4-8
Деталі:
187
Коробка:
382 x 262 x 56,5
Дата виходу:
Березень 2023

Класичні персонажі й транспортні засоби набору LEGO® Marvel «Мобільна штаб-квартира команди Павука» (10791) стануть ідеальним сюрпризом для дітей віком від 4 років.

Транспортні засоби для супергероїв.
У набір входять п'ять мініфігурок — Павук, Павук-привид, Майлз Моралез, Чорна Пантера й Носоріг — а також штаб-квартира Павука й команди, яка збирається. Мобільна штаб-квартира має кабіну, що відчиняється, та задні двері, через які можуть в'їжджати й виїжджати родстер і квадроцикл. Носоріг озброєний бластером, що стріляє яйцями, а його метою є продуктовий магазин, який містить багато боєприпасів для продовольчої битви. Серед аксесуарів містяться елементи павутини й вуличних меблів, а шасі з двох кубиків й ілюстрований посібник дарують дітям впевненість у складані конструктора. Якщо хочете додати цифрових розваг, у додатку LEGO Builder є функція інтуїтивного масштабування й обертання, що дозволяє дітям, складаючи моделі, візуалізувати їх.

Розвага для всієї родини.
Набори для дітей віком від 4 років — це ідеальний спосіб для дорослих розділити задоволення від конструювання з дітьми, незалежно від того, чи є малюки досвідченими шанувальниками LEGO, чи вони лиш знайомляться з кубиками LEGO.

  • Супергеройський бойовик на колесах - Мобільна штаб-квартира команди Павука LEGO® Marvel (10791) пропонує поїздки на машині для дітей віком від чотирьох років і рольови місії Людини-павука.
  • Знакові персонажі — набір включає міні-фігурки Людини-павука, Майлза Моралеса, Павука-привида, Чорної Пантери та Носорога, а також мобільну штаб-квартиру для Людини-павука та його команди.
  • Стрімкі розваги - з великою кількістю транспортних засобів і можливостями протистояти ворогам за допомогою сіток, яєць тощо. Мобільна штаб-квартира дозволяє дітям виконувати різноманітні місії.
  • Подарунок для дітей. Цей набір із початковим кубиком і простою конструкцією сприяє розвитку дітей віком від чотирьох років за допомогою нескінченних практичних і творчих ігор.
  • Практичний розмір - мобільна основа має висоту 10 см, довжину 17 см і ширину 9 см.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code