ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Штаб-квартира Вартових Галактики

Артикул:76253

LEGO® • Штаб-квартира Вартових Галактики (76253)
359 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
76253
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Super Heroes
Категорія:
Marvel™
Вік:
7-12
Деталі:
67
Коробка:
141 x 122 x 46
Дата виходу:
Квітень 2023

Дозвольте дітям віком від 7 років контролювати пригоди з третьої частини «Вартових Галактики» від студії Marvel завдяки набору LEGO® Marvel Штаб-квартира Вартових Галактики (76253).

Пригоди починаються тут!
Шанувальники фільмів Marvel впізнають цю базу супергероїв з фільму «Вартові Галактики. Частина 3» від студії Marvel. Всередині знаходяться інструменти, техніка й стіл, за яким мініфігурки Грута й Зоряного лорда планують свою наступну захопливу місію. Якщо хочете додати цифрових розваг, удодатку LEGO Builder є функція інтуїтивного масштабування й обертання, що дозволяє дітям, складаючи моделі, візуалізувати їх.

  • Бази супергероїв — подаруйте дітям набір LEGO® Marvel «Вартові Галактики» (76253), щоб відтворити сцени з третьої частини «Вартових Галактики» і відправитися в пригоди.
  • Відомі персонажі. У набір входять дві культові мініфігурки, Грут та Зоряний Лорд, а також збірна база з інструментами, гаджетами та столом.
  • Багато способів гри. Діти можуть змінювати кут поворотної штаб-квартири та взаємодіяти з мініфігурками та аксесуарами, відтворюючи улюблені моменти з фільмів та вирушаючи у власні пригоди.
  • Подарунок для дітей - подарунок на день народження, Різдво або інше свято для шанувальників Marvel у віці від семи років і старше.
  • Портативний набір. Цей багатофункціональний ігровий набір має розміри понад 6 см заввишки, 13 см завширшки та 5 см завглибшки.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code