ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Маленька таверна

Артикул:REPLT01UA

Asmodee • Маленька таверна (REPLT01UA)
699 грн

Рейтинг:
Оцінити:

Артикул:
REPLT01UA
Бренд:
Asmodee
Тип:
Настільна гра
Тип гри:
  • Гра для вечірки
  • Карткова гра
Вік:
8+
Гравців:
3-5
Коробка:
171 x 121 x 38
Час гри:
25
Дата виходу:
Липень 2023

Натовп відвідувачів штовхається перед дверима Маленької Таверни… Це не звичайні робітники та селяни. Кого тільки не заносить у гамірну залу з пильних доріг Королівства: відьми, гобліни, король зі свитою, ельфи, гноми, романтики та пригодниці… Гравці, як вправні та досвідчені офіціанти, готові догодити та, звісно, сподіваються на щедрі чайові.  Спробуйте і ви випробувати долю та заробити купу золотих, у той час, коли гра підкидає вам завдання з невідомими.

Правила гри прості, але вам точно не буде нудно!  О, двері відчиняються! Історія починається!

Відкривайте карти з персонажами-відвідувачами, розсаджуйте їх за столами, виконуйте різні завдання з карт подій та намагайтеся першими заробити 25 золотих монет, що платять щедрі та не дуже відвідувачі.

Як розсадити гостей? Що робити з таємним відвідувачем? Столик зарезервовано на восьму, а попередній відвідувач ще й не думає забиратися. Чи вдасться втримати за своїм столом найщедріших та позбутися галасливих та жадібних? Набувайте корисних навичок у першій грі, щоб обійти суперників у цій неймовірній пригоді!

Обмінюйтеся з гравцями відвідувачами, отримуйте персонажів наосліп, будуйте плани збагачення та коригуйте дії суперників на свою користь. Гра триватиме декілька раундів.

І пам’ятайте, кожного разу, коли ви програли, голосно кричіть: «Якщо я не переміг, ми граємо знову!».  

Й тоді на допомогу вам прийде компанія гномів. А вони ще ті розбишаки!

Що ж, підіб’ємо підсумки. Коли всі столи у Таверні зайняті, час отримати чесно зароблені гроші. Сьогодні ввечері за вашим столиком опинилися два ельфи, романтик та донька короля, принцеса! Кожен відвідувач дає чайові як заведено в його клані. І ні цента більше! Ельфи, наприклад, по монеті за себе, та за кожного ельфа поруч, принцеса – 5 монет за себе, але якщо в залі є хтось  з королівської родини, вона забере назад по 1 монеті за кожного. Епоха економії в королівстві, розумієте? Романтик не заплатить вам сьогодні, він краще заспіває вам пісню. Та що вам та пісня, ви їх за день вже безкоштовно наслухалися досхочу…  Ух, ну і день сьогодні в Маленькій Таверні!  А далі буде!

 

Вміст коробки:

  • 5 столів
  • 56 карт
  • 44 монети
  • правила гри

Правила гри

 


Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code