ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Дорожні плити

Артикул:60304

LEGO® • Дорожні плити (60304)
739 грн

Оцінити:

Артикул:
60304
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
City
Категорія:
Місто
Вік:
5-12
Деталі:
112
Коробка:
262 x 191 x 61
Дата виходу:
Січень 2021

Дорожні плити з набору LEGO® City 60304 стане реалістичним тлом для дитячих ігор. Маленькі будівельники можуть будувати навколо себе споруди, використовуючи ліхтарні стовпи, світлофори, знаки, розмітку, лежачих поліцейських, пішохідні переходи, дерева та зелені газони, або розширювати свої міста, поєднуючи їх з іншими наборами LEGO! Місто для дітей віком від 5 років.
У набір дорожніх знаків LEGO City входять прості для складання інструкції та «Instructions PLUS» — інтерактивний посібник з функціями масштабування та повороту. Доступні в безкоштовному додатку Інструкції зі складання LEGO перетворять будівельників-початківців на майстрів будівництва.
Кладезь ідей для хлопчиків та дівчаток. Набори LEGO City надихають на необмежені ігри та творчість.

  • Дорожні плити LEGO City 60304 дозволяють дітям додавати реалістичні фони до своїх моделей і є чудовою відправною точкою для творчої гри.
  • Що в коробці? П'ять дорожніх плит LEGO® з розміткою, лежачими поліцейськими та пішохідним переходом, а також ліхтарі, що світяться у темряві, іграшкові світлофори, дорожні знаки, дерева та зелені газони.
  • Діти можуть збудувати реалістичну вулицю LEGO® з безліччю деталей, що реалістично виглядають, а потім розширити місто, комбінуючи свої споруди з іншими наборами LEGO City, що включають дорожні плити.
  • Набір дорожніх пластин LEGO® City стане чудовим подарунком на Різдво, день народження або будь-яке інше свято для дітей віком від 5 років та старше.
  • У готовому вигляді основна дорожня плита має приблизно 13 см заввишки, 44 см завширшки та 38 см завглибшки.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code