ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Корабель і спа Ґаббі й Нявки

Артикул:10786

LEGO® • Корабель і спа Ґаббі й Нявки (10786)
779 грн

Оцінити:

Артикул:
10786
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Вік:
4-8
Деталі:
88
Коробка:
262 x 141 x 61
Дата виходу:
Серпень 2023

LEGO® Корабель і спа Ґаббі й Нявки (10786) для дітей віком від 4 років — це розваги з друзями, чудовий вигляд і розкішні частування! Шанувальникам серіалу «Ляльковий будиночок Ґаббі» від DreamWorks Animation неодмінно сподобається цей гламурний ігровий набір.
Подорож у спа-салон краси під вітрилами.
Діти, які обожнюють іграшкові човни, макіяжі й творчі ігри, також надихнуться на нескінченні фантастичні котячі пригоди завдяки цьому багатогранному ігровому набору. До нього входить мініфігурка Ґаббі, фігурка кота Нявки , човен, який можна скласти, і спа-салон, а також безліч аксесуарів, зокрема сонцезахисні окуляри, зірочки, рятувальний жилет, дзеркало, щітка, засоби для волосся та додаткова перука для Ґаббі.
У набір входить яскрава ілюстрована інструкція, а в додатку LEGO Builder — зрозумілі інструменти для масштабування та обертання. А за допомогою кубика для початківців можна одразу ж почати конструювати човен.
Розваги для всієї родини.
Набори для дітей віком від 4 років дарують ідеальну можливість дорослим розділити задоволення від конструювання з дітьми.

  • Гламурний набір — LEGO® Корабель і спа Ґаббі й Нявки (10786) для дітей віком від 4 років — це розваги з друзями, чудовий вигляд і розкішні частування з персонажами від творців серіалу «Ляльковий будиночок Ґаббі» DreamWorks Animation.
  • Автентичні деталі — включає фігурку мініляльки Ґаббі, фігурку Нявки, човен і спа-салон, що складаються, а також аксесуари, зокрема сонцезахисні окуляри, рятувальний жилет, дзеркало, засоби для волосся й додаткову перуку для Ґаббі.
  • Відпливаємо до спа-салону— діти вирушають на човні до пляжного спа-салону, де Нявка готує для Ґаббі особливе частування й робить їй нову круту зачіску.
  • Ідея подарунка для дітей — завдяки кубику для початківців і простим будівельним крокам набори LEGO® для дітей віком від 4 років зміцнюють навички розвитку дітей і знайомлять їх із творчим будівництвом.
  • Ідеальний розмір для практичних розваг — човен сягає понад 6 см заввишки, 15 см завдовжки й 12 см завширшки.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code