ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Ігровий майданчик

Артикул:10991

LEGO® • Ігровий майданчик (10991)
1999 грн

Оцінити:

Артикул:
10991
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
DUPLO
Категорія:
Мої перші набори
Вік:
2-5
Деталі:
75
Коробка:
540 x 282 x 91
Дата виходу:
Серпень 2023

Перенесіть вуличні розваги в приміщення завдяки цьому веселому й універсальному набору LEGO® DUPLO® Town Ігровий майданчик (10991). Малюки віком від 2 років побудують грандіозний ігровий майданчик, а потім весело навчатимуться, гратимуться та заводитимуть нових друзів.
Іграшка для малюків робить ігри веселішими.
Креативний подарунок до дня народження, цей розвивальний іграшковий майданчик оснащений сучасним обладнанням. Малюки вивчають букви й цифри, піднімаючись на іграшкову конструкцію у формі кита.Тут є різноманітні персонажі, з якими діти можуть подружитися, включно з дитиною-скейтером і чарівним собакою-поводирем! Граючись із цими фігурками, малюки весело проводять час, опановуючи соціальні навички, які вони зможуть використати в реальному житті. Навчання через гру.
Набір конструктора LEGO Town допомагає дошкільнятам досліджувати світ, який вони бачать навколо себе, і розігрувати сюжетні ігри про сучасне життя. Як і всі іграшки LEGO DUPLO, цей конструктор має безліч можливостей для навчання. Яскраві кубики, які зручно тримати в руках, і веселі рухомі деталі стимулюють органи чуття дітей і допомагають їм у розвитку дрібної моторики.

  • Годинник веселощів на ігровому майданчику — універсальний ігровий майданчик LEGO® DUPLO® Town Ігровий майданчик (10991) надихає на нескінченні творчі рольові ігри та сприяє фізичному та розумовому розвитку.
  • Навчання соціальних навичок — ця багатофункціональна іграшка включає п'ять фігурок, у тому числі скейтбордиста і собаку-поводиря, з якими малюки можуть подружитися під час рольової гри.
  • Заняття для малюків: діти піднімаються на ракету, крутяться на каруселі хвоста кита, потім скочуються з іграшкової гірки для гойдалки або запрошують друга.
  • Ігрове навчання — вивчаючи все сучасне ігрове обладнання, дошкільнята вивчають літери та цифри, дрібну моторику та вчаться самовиражатися.
  • Подарунок для дошкільнят - подаруйте цей практичний набір дітям від 2 років на дні народження, свята або як сюрприз.
  • Розміри: Іграшка-кит має розміри більше 16 см заввишки, 34 см завширшки і 17 см завглибшки. Гойдалки заввишки 16 см і завширшки 14 см.
  • Цифрові інструкції зі збирання — додаток LEGO® Builder містить цифрову версію вказівок для набору.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code